Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

boldog vagy?

2007.09.10. 21:02 | retes | Szólj hozzá!

BOLDOG VAGY? az az igazság, h mostanában nem kérdezte meg tőlem ezt senki se. Ez talán jobb is hiszen valószínüleg elszomorította volna a kérdezőt a válaszom. Mivel a válasz nem. Ámbár a “boldogság”, itt a földön, múló pillanat, de néha tarthat elég sokáig ahoz, hogy mindig töbebt és töbebt akarjunk belőle. Olyasmi mint a drog. Aki nem próbálta, az nem tudja milyen, vannak akik próbálták ugyan de megélnek nélküle. És vannak akik próbálták és azóta nem bírnak élni nélküle. Talán a harmadikak a legszerencsésebbek hiszen mindig akad módjuk rá, h “szerezzenek belőle”. Vagy csinálnak rá alkalmat, vagy nemtudom, de azthiszem nekem ezt a tudományt kéne jobban megismernem. Márha tekinthető ez tudománynak és nem csak azon alapszik e, hogy mi lett nekünk megírva odafent. Érdekes módon vannak emberek akik bármit is tesznek mindig a középpontban vannak. Vannak viszont akiknek rengeteget kell küzdeniük ahhoz, hogy egy kis elismerést is kapjanak, netán SZERESSÉK őket. Ez az ami ritka, sokunk életében, a szeretet. Pedig nem is oly nehéz azt adni, de sokan csak valóban adják, de nem kapják.. Mert hate szeretsz az semmi, az a valami ha viszontszeretnek. Gondolkodj el ezen:)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr48275499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.