Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Az élet szép

2007.09.30. 17:57 | retes | Szólj hozzá!

Nos ma megnéztem “Az élet szép” című filmet ami valóban egy remek alkotás, csak a végén az apukát sajnáltam aki meghalt, bár feláldozta magát a fiáért. Úgylátszik ez volt a legtöbb amit adhatott neki. A saját élete. De ezt vhogy, nemtom mért de kevésnek éreztem. Hiszen az, h vki az életét adja vkiért, az valójában csak a földi létét áldozza fel. Miután meghal nélküle kell boldogunia annak akiért feláldozatott az élete. Vagy nemtom, szval olyan fura érzés, h utánna nem tehet már érte többet, ennyi volt, késsz, bevégeztük. Én úgygondolom h majd igyekszem úgy alakítani a sorsom h még föld halálom után is tudjam alakítani azoknak a sorsát akik szerettek, és akiket szerettem. Lehet h bolond ötlet, de hát a bolondok(így én is) többre képesek mint az átlagemberek.Mosolygás Valahogy több bennük az akarat, és a kitartás, és olyan dolgokra is képesek amelyeket mások nem tennének meg mert túl megalázónak vagy túl veszélyesnek találnának. Minél bolondabb valaki, annál szebbé tudja tenni a körülötte élők életét. Ám furcsa ez de valóban így van. Tehát a tanulságot levonva a lényeg az, hogy azzal leszel több minél többet tudsz tenni másoknak a bolondságod által:) . Na mára ennyit. Jóéjszakát!

(ja és mostantól lehet kommentelni minden írásomatMosolygás)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr91275502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.