Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

LIFEBOOK or LIVEBOOK?

2007.10.05. 20:42 | retes | Szólj hozzá!

Azon gondolkozok már elég régóta, hogy kéne egy könyvet írnom. Egy olyat amilyet még senki se írt. Ez a könyv vagy egy életről szólna, vagy pedig maga a könyv élne. Gondoljatok csak bele. Egykönyv amely él, lélegzik, látja a gondolataidat. vagy egy könyvet mely minden ember számára jó, akár kisgyereknek, akár felnőtteknek. A 4 a 2 és a 3 lábú is ugyan olyan élvezettel tudja olvasni vagy hallgatni . Kellene egy ilyen könyv. Csak a baj egyenlőre a könyv még nincs, lehet nem is lesz. Érdekes módon mindig csak arról írnak könyvet, h a jó győz. Nagyon durva lenne ha egyszer a gnosz nyerne?Nevetés Mért mindig a jó győz? Azthiszem a megoldás az, hogy a gonsoz csak úgy nyerhet ha mindenkit gonosszá tesz , de ha mindenki gonsoz akkor rövid idő alatt felemészti önmagát hiszen a gonosz pusztít. Aki pedig pusztít annak mindegy h kit pusztít. Tehát saját magát pusztítaná el és semmisülne meg örökre. Így pedig visszatérne a jó mer nem lenne semmi anynira semmi h már lenne. Így újra lenne jó. Ezért győz mindig az.

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr46275508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.