Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

mért?

2007.11.06. 16:48 | retes | Szólj hozzá!

mért? nemotm mért… Érdekes módon rózsaszín az ég. Pedig nem vok szerelmes. Egszerűen csak rózsaszínnek van kedve lenni gondolom. Ha nem lenne kedve akkor bizos nem lenne az. Így megy ez.

Egyébként álmos vagyok. Keveset aludtam éjszaka most meg mehetek majd matekra amihez nemnagyon fűlik a fokgam de nem baj mer ha nem fűlik az nem jó mer akkor nem lesz belőlem énekes halott sem. Kilátsznaka az ereim, tök durva. Na mostmár bekékült az ég. Biztos megverték. Engem egyszer seggberúgott egy részeg mert kiröhögtem.. Nemtom de nem túl jó kedvem van. Meg írni is kéne vmit. Meg nemtom. Hnap meg talxani kéne a Vitával. Sőt kell. Mer ehez van kedvem. Remélem neki is. Ha lenne sok nyugodt időm akkor írnákl sok nyugodt művet. Most ezzel már csak az a baj, h ami nyugodt az soxor egyben unalmas is. Úgyh majd nemnyugodtakat írok a tapasztalat után. Világban egyik legfontosabb dolog a tapasztalás. Anáélkül nem lenne élet az élet. Abból lehet legtöbbet tanulni. Pedig alapból utálok tanulni de ha tapasztalatból tanulhatok az más. Azt szeretem.

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr39275548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.