Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

...CSÜÜÜÜtörtök

2007.11.15. 20:24 | retes | Szólj hozzá!

Azaz ma. Suliba voltam, na meg persze fodrásznál reggel xD. Bírom a fodrászom, jó öreg már, de jófej és mindig olyanra vágja a halyam amit elképzeltem v jobbraNevetés. aztán bementem suliba, el se késtemNevetés. Nem feleltem semmiből se bár ha feleltem volna se lett volna gáz mer kivételessen tudtam mindent. Végülis volt kb 5 és fél órám. Utánna mátét bekísértük a postára Tomival. Aztán utánna hazajöttem, ettem , aludtam. Felkeltem, aztán most meg gépezek már egy jóideje, na meg írogatom a blogomat. Ma nem volt végülis túl melankólikus napom meg a kedvem se volt rossz. Bár jetit eccer láttam csak. Holnap meg nekem nincs suli mer nyíltnapra mek pollack-ra(pte-pmmk). Igzából csak azért mek mer nem akarok suliba menni. 3 nyíltnapra lehet menni szval majd kihasználjuk mind a 3 lehetőségetNevetés. amit lehet azt el kell lógni. Remélem majd sok reklámcuccot osztanak, mappák, kulcstartók stb. tavaly csomót osztogattak Geriéknek. Meg egyiken amin voltam én is kaptam =). Asszem itt van vki nálunk. Vmi ismerős… Remélem elhúz minnyá. szombaton meg asszem jönnek más ismik, azok sztem sokáig itt lesznek. Jöjjenek. Legalább addig békénhagynak anyámék Nevetés. Mondjuk lehet, h jobb lenne elhúzni vhova. Csak az a baj, h kva hideg van mostanában és utcán nem lehet lenni mer odafagyunk. Max egy kocsmába lehetne beülni csak azok meg annyira füstösek h engem is zavar. nem mintha cigiznék. (csak néha) de zavar. Na mind1 majd lesz vmi. Mostanában annyira korizni nincs kedvem menni. Idén még csak egyszer voltam. Hnap még 0. órám is lenne. Szerencsére elmarad :D:D:D. Szomjas vok. De amíg el nem megy az ember addig nem mek ki a szobámból.. egyébként ez a szöveg mosolyog ha eddig nem tűnt volna fel. Bár, h mitől van ilyen mosolygós kedvében azt nemtom:P. nem mondta xD… Én most olyan átlag kedvben vok. És rájöttem, h én szeretek buszozniNevetés. Asszem vannak emberek akiket nemigazán szeretek. Sőt.. De hát lehet h így van ez rendjénMosolygás. Na geri mindjárt elhúz gólyabálra. Mint kiderítettem Rolandtól , geri nem akarta, h menjek én is. Pedig pont oda való lennék xD. Pedig Vader nagyúrral milyen jól ellettünk volna. Sőt lehet h lettek volna kedves szép csajok isNevetés. Na mind1, majd talán ők összeszednek vkit, bár mondjuk amilyenek, könnyen elképzelhető, h nem. Talán ha Rolandot lenyuszizza barbi és itat vele előtte vmit, akkor taln odamegy egy csajhoz. Bár nemtom. Nem is érdekel. De nekem kéne jeti xD. Mind1, le van szarva az egész világ. eccer úgyis felrobbanok vele együtt xD. na Csáááááááááááááááá heheheglkhkááváááááááááááhöhöööööééééééééééééééáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. höhö:P

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr63275563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.