Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Lehetnék...Kérdés

2007.11.16. 23:46 | retes | Szólj hozzá!

Igazából lehetnék tök normális is. Úgymondd afféle közember. Aki felkel reggel, elmegy suliba v munkahelyére, tanul v dolgozik. Délután hazamegy és családdal elvan otthon. Néha eljár ide-oda. Jólérzi magát. Van stabil jetije. Nem néz rá más jetikre soha, nyugodt, elfogadja és beletörődik a sorsába. Lehetnék ilyen. De nem vagyok. Aminek talán az oka az, hogy nem is akarok ilyen lenni. Hogy mért nem? Mert nem szeretek második lenni. Aki követ midnig vkit az mindig második, és a másodikak meg nem egyéniségek. Nincs bennük semmi olyasféle plusz. Ami azokban megvan, akik nem olvadnak bele a közbe. Akik ugyan szerepet játszanak benne, de nem válnak egyé vele. Ezért vok ilyen szempontból más. Mert nem akarom elfogadni azt, hogy közemberré kéne válnom. Még nem, mert még úgymond gyerek vagyok. De már csak rövid időm van eldönteni, hogy pontossan, hogyan is tovább. Közemberként. Normálsi életet élőként (persze a nagy átlaghoz képest normális életűként) . Vagy egy teljessen, az átlagostól eltérő, merőben szokatlan, viszont felettébb izgalmas és megfejthetetlen életet élve. Ez a kérdés…

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr90275570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.