Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

jön még kutyára úthenger...

2007.11.21. 21:50 | retes | Szólj hozzá!

Ez a nap is eltelt. Rájöttem, hogy sok buta emberrel vagyok körülvéve. A legszörnyűbb pedig az benne, hogy mind felnőttek.

Felnőttek, és nem tűnt fel nekik, hogy amit csinálnak az nem jó. Nem vették észre hiszen buták. Buták mert ez a sorsuk. Mindenkinek van sorsa. Véletlenek pedig nincsenek. Aki meg aztmondja, hogy vannak, az buta.

Érdekes szó ez a “buta”, szerintem némely esetekben sokkal megalázóbb mintha aztmondanánk, hogy “hülye”. Ennek a szónak ha nem is látszik de hatlma van. Látszólag egy kis borsszemyni szó. Buta. Pedig egyáltalán nem az.

Egyébként visszatérve a napomhoz, hát álmos vagyok. Immár egész héten. Keveset alszok. Pedig iszok napi két kávét is. talán napi két sör is kéneMosolygás. Szombat este megyünk sörözni. Jó lesz. Kár h kint bazi hideg van és ezért be kell ülni vhova ahol drága a piaHatározatlan.

Be kéne vezetni, hogy fűtsék a köztereket, hogy én tudjak ott inni. Sokkal feelingesebb mint egy kocsma. Szerintem. Legalábbis én szeretek tereken inni. Majd ha lesz egy kis tőkém, csinálok eg ilyen helyet vholNevetés. Sztem tetszene sokaknak :).

Szerintem akartam egyébként máról írni valamit. de aztán a nagy gondolkodásban végülis ez most valahol elkeveredett. Ja talán vmi jetihiányt. Mert, hogy az van nekem, nem is kicsit. Nagyon. Nemtom meddig megy ilyenkor a dolog. De hát végülis semmi sem véletlen, szval biztos, hogy ennek is van valami értelme. Ahogy mindennek. Csak sokan kevesek ahoz, hogy megértsék őket. Jelenleg ehez én is.

Na JóéjtMosolygás!

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr64275573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.