Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Remek...De volt értelme?

2007.12.03. 20:04 | retes | Szólj hozzá!

Szép napra virradtunk ma, az eső zuhogott, a nap nem sütött, tehát még sötét is volt. Igazából mikor virradt már ébren voltam, hiszen a nap csak olyan 7:10 perc körül kelt fel én meg 6:15-kor tehát előbb mint a nap, amiből az következik, h frissebb vagyok a napnál. Azthiszem. Vagy valami ilyesmiNevetés. Na sebaj.., egyébként voltam ma suliban ahova hát azt éreztem, hogy nem volt értelme bemennem. Értetlenségemnek oka pedig a következők. Volt hat órám ebből egyen nem volt tanár kettőn “volt de minek” jelszó érvényesül a másik hármon talán a matekot kivéve megint csak az előző hylezet áll fent. Semmi újat és érdekeset nem mondtak számomra irodalmon meg nyelvtanon se. Magyarul unatkoztam. De már kezdek hozzászokni. SebajNevetés. Utánna még kunyiztam 4ezer forintot osztálytársaktól mert amiket rendeltem könyveket Csillánál megjöttek csak pénzt felejtettem el ma vinni magammal. Így hát kölcsön kértemNevetés. Természetessen kaptam is, hiszen egy áldott jó ember vagyok(na jó, nem vok az de azért kaptam xD..) Zavarnak itt össze-vissza, még normálissan írogatni se tud az ember. Vlááhhh, borzalmas… Ja szval a lényeg, hogy megvannak a könyvek. Egyik Paulo Coelho-tól: A portobellói boszorkány(már elolvastam belőle több mint 40 oldalt) a másik meg Gabriel García Marquez-től: Szerelem a kolera idején című műalkotásNevetés. Remélem tetszeni fog mind a kettő, a Coelho könyv már most tetszik Mosolygás.

Voltam ma különnémeten is. Hát majd el aludtam rajta. Nem mintha annyira unalamslett volna, egyszerűen csak álmos voltam. Most kicist jobban felébredtem de még most se az igazi azért. Feri meg lusta és nem jött el németre… JellemzőNevetés..

Most meg itt ülök a gép előtt, eddig Dóra idegelt, h nyomtassam ki a házidogáját. Asszem Geri ki is nyomtatja mindjárt(áttettem hozzá hálózatonMosolygás). Most meg itt msnelek több kedves emberkével is meg közben írom a blogom.

Azon gondolkoztam ma, hogy lehet mesekönyvet kéne írnom. Hátha eresnék vele valamennyit. Ha meg nem akkor tapasztalatnak kíválóMosolygás.

Na ennyit mára, zárul Rétes mókatára Tongue out

Jóéjt all!

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr15275595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.