Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

“Színjáték az egész életünk, hiszen akkor is sírunk, amikor nevetünk…”

2007.12.16. 15:53 | retes | 1 komment

Azthiszem ez az idézet(talán Shakespeare) viszonylag jól mintáz engem is. Vagy ha nem is mindig de igen sokszor. A világ és az élet egy igen nagy hazugság. Ha akarjuk se tudjuk igazon élni. Valahol mindig megbotlunk. Még ha egy porszem is az a valami, de ott van és máris nem lesz az egész tökéletes vagy igaz. Néha ordítani tudnék, hogy “ÁLLJUNK MEG, KI AKAROK SZÁLLNI!!!”. De hát ezt ugyebár nem lehet. Illetve lehetne de aki úgy száll ki az bolond. Bolond mert sorsa van. Ami meg lett neki írva. Olyan mintha elkezdene egy könyvet olvasni aztán nem fejezi be. És azt sem teheti mint amiket én szoktam a könyvel, hogy minidg elolvasom a végét előre, ha esetleg nem élném meg a holnapot akkor tudjam, hogy mi lett a végeNevetés. Szval ebben különbözik az élet a könyvtől.

Mellesleg a címre visszatérve, ugyebár nyílván vonatkozik rám is. A blog arculata olyan mintha mindig mosolyognék és sose lenne semmi bajom. De aztán beleolvasva a bejegyzésekbe rá lehet jönni, hogy ez mégsincs így. Valóban sokat mosolygok és játszok egy szerepet, pedig sokszor, nagyon nem játszanám, és lenne kedvem elfutni vmi olyan helyre amit csak én ismerek és senki se jön oda. Egyedül lehetek, és békénhagynak. De nincs, és egyenlőre nem is lesz. Ha furcsa és szokatlan vagy akkor el fognak ítélni. Ha játszod a játékot akkor beleolvadsz a felszínbe. A legnehezebb dolog amikor úgy akarsz élni, hogy nem olvadsz a felszínbe de ugyanakkor ott is elfogadnak. Tehát mikor középen haladsz.

Mostanában egyébként egyre szarabb minden, se csaj, se jeti, se semmi. csak létezés, néha egy kis élet aminek értelme nem sok van. Aztán még ez-az. Ich möchte irgendwo z.B. mit Máté eine Tasse Tee trinken und viele sprechen. Nemtom mért írtam most ezt németül. azthiszem, csak úgy.

Gáz ha nemtud vmit az ember, de én leszarom. Sokszor azt se tudom, hogy mit mért teszek. Csak teszem azátn vagy szarul jön ki vagy túl jól. Ennyi. Mint egy történetben. Amikor csak nyomtatásban léteznek a szerplők. Ők se tudják mit mért tesznek. Csak a betűk határozzák meg őket. És az író aki írta őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr3275606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kex07 2010.03.09. 21:42:43

Bár már elég régi, de sebaj, leírom: Nagyon jó kis bejegyzés lett, asszem, hogy sok sok ember nevében írtál!