Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

2008-as kínai horoszkópom :) Lóóó xD

2007.12.26. 15:22 | retes | Szólj hozzá!


Évei: 1918., 1930., 1942., 1954., 1966., 1978., 1990., 2003.
A kínai felosztás szerinti három tüzes jegy közül ő képviseli leginkább azt az elevenséget és temperamentumot, amit egy Tűz-jegytől elvárhatunk. Nyugtalan, beszédes, örökmozgó és nagyon barátságos. A változás, a társaság valósággal lételeme, jó humorával eléri, hogy figyeljenek rá az emberek. Jóhiszemű, nagylelkű, egyáltalán nem takarékos, sőt néha könnyelműségre is hajlamos. A szerelemben is kedveli a szabadságot. Pontosan ez a szabadságvágy lesz az, ami a 2008-as évben nagy változást kínál a Ló számára.
Egy emberi kapcsolatban már évek óta érezte, hogy nem kap levegőt, csak épp annyira lekötötték az élet dolgai, hogy nem tudott ezen változtatni.
A Ló-szülöttek számára legtöbbször a tavasz hozza meg a nagy változást, ami nem lesz másképp most sem.
A nyár egy új szerelmet ígér, ami nem biztos, hogy tartós lesz, de a legnagyobb szüksége most hódításra és változatosságra van.
Karácsony előtt váratlan anyagi fordulat szerez örömöt.
Szerencsenapok: január 2., február 11., március 2., április 5., május 17., június 11., július 28., augusztus 28., szeptember 30., október 21., november 17., december 28.

Azért kíváncsi vagyok h a “szerencsenapokon” mi fog velem történni xD:D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr90275614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.