Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

pihi péntek és CSsodás CSütörtök xDxDxD :D:D:D :P:P :):):)

2008.01.11. 21:16 | retes | Szólj hozzá!

    Mivel már van pár bejegyzésem amit azzal kezdek, hogy "hát már elég rég írtam", nos ez a bejegyzés pont nem ilyen lesz annál fogva, mivel azzal kezdtem, hogy "Miuvel már van pár...". Igen. Szval ez nem fog menni. Így hát leírom a pihi pénteket meg a csodás csütörtököt :D.

A csütörtök tegnap volt tehát azt írom le előbb. Félek, elfelejtem, hogy mi történt, tegnap:$.
Reggel jó korán keltem, bár hétköznap ez már mndig így van. Bementem suliba. Végigültem a 6 órát amiken hát sokat nem katívkodtam. Talán max irodalmon kicsit. Aztán utánna(órák után) Mátéval bementünk árkádba mert akart könyvet venni mert van ilyen könyvutalványa. De végül nem vett semmit se mer nem talált oylat amit keresett. Aztán go haza és nem volt itthon senki se és egyedül voltam és féltem és bepisiltem. Na jó nem pisiltem be meg nem is féltem. De viszont magamnak kellett kaját melegíteni. Nem mintha nem tudnék v nehéz feladatnak tartanám de azért leírtam:). Aztán neteztem és NEM TANULTAM semmit se. Utánna meg visszamentem egy beszélgetős németre 15:15-re aztán ott beszéltem egy képről aztán hamar vége is lett. Ferivel találkoztam eztán(milyen furi régiesebb szó:D) konzum előtt és kimentünk Tesco-ba mert akartunk venni cowboy kalapot. De nem kaptunk. Mert ilyen szar kicsi volt csak. Az én fejem meg ugyebár nagy, hogy az a tömérdek sok ész beleférjen:P:P:P. Na sebaj, Tominak volt egy TUIT TIPPJE, amit a Dóritól kapott. Én alapból kételkedtem a Dóri szvahihetőségében de mind1. Szval elmentünk árkádba és megálltunk egy rózsaszín bolt előtt ahol csak nők voltak bent. Ekkor történt a csoda ugyanis megjelent Bianka a semmiből:D. Azonnal berángattam a boltba, h ne egyedül kelljen bemennem, és kerestünk kalapot, persze nemtaláltunk. Utánna elkezdtünk beszélgetni, hogy tulajdonképpen milyen kalap is kell nekünk, és kiderült, hogy neki van két cowboy kalapja. Így hát lesz szalagavatós táncon cowboy kalapunk. Szval tökre örültünk Biankának meg a kalapoknak. Aztán Ferivel elmentünk táncpróbára. Hát a végén már nagyon kivoltam tőle. De túléltem. Aztán Tudtam, h Geri,Ráhel,Roliboli vhol a városban vannak egy pub-ban ezért felhívtam őket, hogy hol és mondtam, csatlakozok hozzájuk. Aztán végül velem jött Máté is. Így 5-en lettünk és elég jól éreztük magunkat:D.  3 sört ittam. Meg pisiltem 4x ebből egyszer mekdönciben. Aztán olyan fél 11-re haza is értem. Utánna pancsi aztán alvás. De jó nap volt nagyon, jó mozgalmas és élvezetes :D:D:D

Történet folytatódik, hiszen ma péntek van PIHI PÉNTEK! :). Ez egyébként azt jelenti, mint amit általában csinálok péntekenként. Semmit. Azaz, hogy ez nem teljessen igaz, de igyekszem pihenni. Ennél fogva a szokásosnál is többet alszok órákon. És igen passzív vagyok. Szval volt ma suli. Aztán mamánál ebéd meg kicsit ott voltam, beszélgettünk, stb. Aztán hazajöttem. Gépzetem. Zenét hallgattam/ok. Meg rajzoltam megint :). Hát ennyi volt a mai napom.


Hogy milyen lesz a holnap azt nemigazán tudom, ugyanis csak tervek vannak egyenlőre. Majd bizony kiderül amennyiben nem esz meg éjszaka az ágyam alatt lakó mumus. Senki nem hiszi el, h ott lakik, de a mumusok elég titokzatosak, tehát igazából nemcsodálom, h nem hiszi senki se.

Na jóéjt, meg szép álmokat mindenkinek. Legyetek jók és jó lesz minden :D


CIAOOOOOOOOOO!!! XD:D:D:D


p.s.:

,,Kislányom, ma hétfő van, és jön a kedd. Csak nem képzeled, hogy a keddnek van valami köze a hétfőhöz? A szél is megfordul. Kicsit mindig lehetsz szomorú. Ha nem magad, más miatt. De bízzál az életben. Nem ok nélkül kaptad.''

(Szabó Magda édesanyja)

:)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr62293938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.