Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

táncika a szombat alatt,zeró vasárnap, hétfő dance4ever... na meg ktk-s kedd :D

2008.01.15. 19:44 | retes | Szólj hozzá!

    Az az igazság, hogy ma nem terveztem, hogy írok, de mivel Ráhel említette, hogy András be-be szokott térni ide, hát ezen felbuzdulva, gondoltam, írok, had olvasson a nép Rétes írásokat(nép jelenleg= András xD). De szép körmondat lett vagy mifene. Nembaj, magyar emebr úgyis megérti(ha meg nem, hát akkor szerintem az olyna olvasni se tud nagyon). Én meg néha írni nem mert össze gépelek mindent de ez pssszt ;)

Mivel ugyebár hű akarok maradni a címemhez, ezért kénytelen vagyok leírni, azt, hogy mitörtént velem az elmúlt 3 napban illetve ma. Azaz kedden.

Rögtön a tárgyra is térek. Szombat van-Szombat van-Szombat van. Oké ott vagyok asszem :D. Délben kelés, aztán el mamához ebédelni eztán(igen ezt a szót már előző bejegyzésben is használtam :P) meg elmentem Árkádba mer én Rétes őexelenciája úgygondoltam, hogy szükségem van egy pólóra meg egy ingre. Jártam-keltem róttam a haaaaatalmas bevásárlóközpont haaaatalmas folyosóit míg be nem tértem egy boltba aztán mégegybe aztán mégegybe és mégegybe és mégegybe aztán vissza az elsőbe xD... De végül lett póló(kis majom fej is van rajta, tök Marcis =) ) meg lett ing(tiszta sötétkék) és találtam egy pulcsit amit gondoltam megvezsek a Gerinek így kapott egy pulcsit :D(tegyük hozzá, h ő lusta ahhoz, hogy bármiféle ruhaneműt is megvegyen magának ezért  általában vagy anya vagy én vesszük neki a ruhákat. Ha rajta múlna akkor nemtom miben járna... No Comnmet...). Na de meglett minden aztán jöttem haza. (mondjuk Reserved-ben oylan ronda rózsaszínes zacsit adtak, hogy kivettem belőle a pólóm betettem jeans club-osba aztán a reserved-eset meg kidobta, pfúúúj ...) Hazaértem és gépeztem. Közbe már nemtom hány telefont elintéztem. Aztán elkezdtem felöltözködni mer ugyebár mentem BÁLBA... hú hát nemigentetszett. Szval nemtom , de valahogy sehogy se éreztem magam jól. Mind1 ott voltam, Kovi nem szólhat egy szót se. Az más kéréds, h vmivel éjjfél után leléptünk :D. Elmentünk még ettünk Mátéval Mekdönciben egy-egy sajtburgert aztán jött Geri és hazavitt mindkettőnket.(talán a fuvar ára az, h nem vesz magának ruhát és nekem kell utánna járnom xD lol:D) Szépen itthon meg aludtam egy jót.(nem, mielőtt bárki azthinnié, hogy ittam, közlöm mindnekivel, hogy ez nem így volt. Kb két-három pohár bor ment le aztán ennyi. Az meg semmi nagyjából.)

    Este lett és reggel(na jó inkább délelőtt :P). Máris vasárnapnál tartunk ami igencsak nem lesz olyan bőséges mint a szombat. Vasárnap általában a semmittevés napja félig-meddig. Jó hát tanulni vmnnyit szoktam, de mást nemnagyon. Ezen a vasárnapon se történt ez máshogy. Napi elfgolaltságaimat pár szóban ki lehet meríteni: EVÉS, IVÁS, TANULÁS, GÉPEZÉS, ALVÁS. Hát más nem volt de azért jó volt.

Gyorsan aludtunk mégegyet és máris hétfő reggelnél tartunk amit az emberek nagy százaléka ki nem állhat(az a szegény nő akit elütött a busz meg gondolom mégenynire se örült, bár meghalt szval már mind1 neki, nem írom le mi történt inkább olvasd el a www.bama.hu oldlaon vagy vhol.) Mindenesetre elég nagy köd volt reggel. De azért beértünk suliba. Ott meg tanulás votl ám végig! (na jó azért nem:P:P) Aztán haza, közbe megnéztem a buszt amit még mindig nem vittek el. Hát ahoz képest, hogy letarolt 3 fát meg egy bebetonozott padot, nem lett sok baja. Bandukoltam hazafelé aztán elmeséltem itthon, hogy mi szépet(?) láttam:). Utánna meg kis tanulás aztán suliban táncika amire jött egy hapsi (Kovi hívta) aztán az ott még pár új dolgot kitalált meg tanított. Na mind1, azért jó lesz ez így is. Utánna hulla fáradtan hazajöttem aztán meg aludtaaaaam ja meg ettem előőőőőtteeeeeeeee:P:P:P :D.

Hipp és Hopp és kipp és kopp és láss csodát MA lett xD... Azaz kedd :D. Reggel fel kelni. Persze csak 7-kor mer ma nem voltam sulibaaaa bibibibiiiiiiiiii :P:P:P. elmentem ktk-ra(pécsiközgáz) nyíltnapra:D Tök jó volt. És Marcika oda fog menni mer ő úgydöntöööött, és okos gazdinfo-s lesz xD :D:P. Szval tetszett meg jó volt. Aztán haza. Aztán kaja. AZtán matek. Aztán vissza(tök nagy köd volt, Geri meg nem talált oda Norbiékhoz na mind1. :D..) aztán most gépezek és a Ráhel mondta, hogy írjak.(a szürke hétköznapokat most a narancssárga színesíti meg-Rétes megjegyzése)


De úgylátszik "100 szónak is egy a vége"...(micsoda közhelyes lettem, na és ez a rózsaszííín.... pfúúúúúúúj).


Jóéjt mindnekinek! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr17298805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.