Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Felavattak így szalagügyileg...xD :P

2008.01.20. 14:39 | retes | Szólj hozzá!

    Bezony. Végre(?) ezen is túl vagyunk. Megvolt tegnap a szalagavatónk. Egész jól siekrült. Eljött mindenki akiket hívtam és ennek tökre örültem =). Meg az ünnepélyes része is jó volt. Persze azért, meg nem hatódtam. Nem az én stílusom. Jó volt a film ill. képsorozatos cucc amit a 11-esek csináltak nekünk. Meg a beszédek meg minden. Persze a sok szép herce-hurca ellenére nem érzem másnak magam. De gondolom ezzel így van mindneki. Aki meg mást mond az hazudik. Táncunkal is asszem egész nagy sikert arattunk:D. G-sek tánca se volt rossz de a mienk nem volt szokványos és ebből adódóan jobb is volt. Úgyérzem kicsit lehangoltan írom le ezeket pedig nem vok ám az, csak úgy tűnik. Kicsit tárgyilagos a dolog vagy én nemtom. Most mind1, ilyen a hangulat így sikerült(kéne németeznem).

Ünnepelegtéses cucc után azért bálon táncoltam is 1-2-t:D meg elmentünk Feriékkel kicsit be városba. Aztán városból vissza bálba. Onnan meg kis barátaimmal Korhelybe:D. Jó volt ott. Meg egyáltalán nem bánom, h nem mentem korhely után Imréékkel már semerre se el. Fáradt is voltam. Nemhiszem, hogy jóléreztem volna magam. Szval így volt a legjobb és tetszett a dolog:D. Tök poén volt öltöny-nyakkendőben ott feszíteni xD.. Jól meg is nézett minket mindenki amikor bementünk. Ill én később mentem szval engem külön néztek meg és Ráhelék mondták h mikor ők mentek be őket is megnézték:D (LoL).

Eztán pedig go haza. Itthon meg kiterültem az ágyra kis gépezés után és szépen el is aludtam... Olyan 3/4 12-körül keltem aztán utánna indult a nap. MEg előbb most ebédeltem aztán meg most itt írogatok mindenfélét. Kiv. vok, hogy mikor lett vége a bálnak. Sztem olyan 2-fele. Bár lehet, hogy később, fene se tudja:D. Annak viszont örülök h az 1 gésa emlékiratait nem felejtettem el elvinni:D.. Javul a memóriám? xD

Úgyérzem, hogy ma fogok pár német feladatot csinálni. Mivel péntek-szombat nyelvvizsga. Remélem, hogy siekrülni  fog. Meg aztán Essen is =).

Ja a szalagavatóról meg képet nagyon nemtok feltenni egyenlőre mer amiket Geri csinált hát nem lettek éppen jók. Na sebaj:D Majd talán kapok másoktól:). Persze, hogy Geri ne érezze roszul magát felteszek egyet természetessen magamról:P xDMost egyenlőre legyen elég ennyi. Ha meg lesz még kedvem akkor úgyis írok még MA.

CIAO!


Ja és véletlenül rábukkantam ma egy idézetre ami tetszett, szóval gondoltam megosztom most veletek is =).:

" .. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle .. "

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr99304441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.