Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Háá ma. Nun hétfőnapvannannmaaaaaa. blököhö[próbáld meg kiejteni, egészen érdekes a hangsúlya :D]

2008.01.21. 19:50 | retes | 1 komment

    Aztmondják, hogy a hétfő szar. Sokan mondják. Na most amit sokan mondanak az vagy igaz, vagy nem igaz. Esetleg néha mindkettő. Szereptől függ csak. Én szerepemben a mai hétfő hát annyira nem volt jó, mint másnak a szerepében amiben jó volt. Persze előfordulhat az is, hogy van akinek még szarabb volt mint nekem és annak az enyém lett volna jó, és ő hozzám képest meg rossz. Erre van egy ilyen bölcs gondolat, hogy:

,,Amikor azt mondod: ‘Feladom!’, gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: ‘Egek, micsoda lehetőség!' "


 Ja. Azér zöld ez mert nem sárga.


Szóval az előbb idézet sokszor igaz. sőt szinte mindigi. Ez olyan mint amikor a nagyhal megeszi a kishalat mer h mindig van egy nagyobb hal. Na jó nem olyan hanem pont a fordítottja. De aki tud érezni együtt velem az megérti.mia fenének ír ez ennyire kis betűvel? :@   Mind1, leszarom. Ha nemtod így elolvasni akkor tudlak sajnálni, bár lehet h jobban jársz ha nem olvasod el.

Szval, most, hogy apró betűkkel vagyok kénytelen írni. Nem írom le, hogy mi történt ma velem. Bár igazából van neki más oka is, nem csak ez a fránya pici betű. Jólvan, csak a szokásos, suli-suli-suli. Más nemsűrűn. Könyvet persze azóta se írtam. Meg egyenlőre szerintem nem is fogok. Se kedvem, se időm, se hangulatom, se hely ahol írnék szívessen. Szóal nem lesz könyv. Mind1. Legyen Essen, és akkor arról majd lehet írni.(Rohadt MSN közben kidobott, hülye Bill meg a haverjai h nem képesek megérteni h........... váh..) És akkor kiadom könyvben meg megjelenik nagypéldányszámú újságoknál és akkor majd azért kapok pénzt és elutazhatok vkivel jó messze punnyadni =). 

Tegnap találtam egy idézetet, ha már ilyen idézetes nap van ma hát beírom azt is ide ha megtalálom. ...... Na meg is van :D

,,Nem félt semmitől. Nem kötődött semmihez. A változás mögött a szüntelen megújulás örökkévalóságában élt. Mindig azt tette, amit tennie kellett. Azt hiszem, ez a szabadulás formulája! "

(Szepes Mária)


Szóval szerintem ez így egy nem rossz dolog. Ilyen FREE életérzés. Jó az. Csak soxor elég nehéz megélni.

Írtam egy "verset"(?):

Nemtok.,?.!+'("[

Nemtok én semmit,
és nemértek semmihez.
Szar vagyok,
az élet pöcegödrében.
Kilábalhatnék,
ám a metánom kevés.
Ha több gázt fejleszthetnék,
kidurrannék innen,
s beterítném,
e földet...
magammal.

Úgyondolom ez a vers, a végszóval vagyis a "magammal" kicsit önzőre siekredett. Bár egyszer anya azt mondta, h ne törődjek mindig másokkal, mert akkor végül én fogok elsorvadni másokban. (nem szószerint így mondta, de a lényege ez volt.) Na most ez nyílván nem azt jelenti, h egyáltalán nem kell másokkal törődni(jé már nagybetűvel írok :D) csupán azt, hogy tudni kell, hogy hol az értelem határa. Legalábbis a legtöbb esetben. Persze ennél is vannak kivételek:).

Szerintem; Mára ennyi "bolcsesség" vagy mifene elég lesz. Lehet, hogy most nekiállok és rajzolok valamit. Még nemtudom mit. Azt rajzolás közben szoktam kitalálni.

Könnyes szemekkel búcsúzom tőletek drágaságaim :'(


xDJóóóóóóéééééééééééjt hüpp-hüpp ;) :P

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr5306275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juc · http://dzsudiika.blogol.hu 2008.01.27. 13:18:47

jó lett a vers. szerintem nem lett önző a végszó miatt :)