Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Na de ki vagyok én?

2008.01.23. 21:24 | retes | 1 komment

MarciönértelmezéseELSŐfejezet.

Kivagyok? Ki. Rohadt fáradt  vagyok, keveset aludtam.
Na Ne tréfélkozzál Marci! Jó.
Ki vagyok én?
Fogalmam sincs. Van akik szerint egy szóban le lehet írni: Furcsa. Némely esetekben ez a jelentés nagyjából marad ám az alakja 2 szavasra változik: Érdekes tünemény.
Nos igen. Igazából szerintem senki se tudja, h ki vagyok én.
Legrosszabb h én se igazán. Ki vok, mért vok itt stb.? Tudja valaki ezekre a kérdésekre a választ?
Nem! Az nem válasz, h Marci meg h ezzel és ezzel foglalkozom meg h ezt és ezt ismerem. Az csak az ami körülvesz. De az nem én vagyok. Azok mind mások. Eredendően azt kéne tudni, hogy én ki vagyok. NEm azt, h mások kik bennem vagy én ki vagyok másokban.
Igen az írásom elején gondoltam arra, h felteszek ide egy kiáltványt, hogy írjátok meg nekem kedves eztet olvasók, hogy "Ki vagyok én?" de mivel valószínüleg egymástól teljessen eltérő válaszok keletkeztek volna ezért nem tettem így. Ettől függetlenül persze lehet kommentelni nyugodtan. Ez csak egy oylasféle megjegyzés volt amit nem tettem zárójelbe.
Érdekes módon például ha fáradt vagyok teljessen más vagyok mint amikor nem vagyok fáradt. Ha fáradt vok eleinte fáj a fejem majd álmos leszek a 3. fázis pedig mikor már röhögök mindenen. Az első két fázisban általában eléggé goromba tudok lenni. Ez sok kellemetlenséget is okoz. De mikor így vagyok olyankor nem tok gondolkozni azon, h mit mondjak meg mit ne másoknak. kimondom aztán késsz. Vajon lehet ezen változtatni?
Na erre válaszolhat aki tudja!
Én nemigazán értem ezt. De lehet, hogy így van.

Hagyjuk. Nem megy nekem ez.

"Elszáradt a szőlőtő; a fügefa elhervadt; a gránátfa, a datolyafa és az almafa, a mezőnek minden gyümölcsfája kiaszott. Bizony kiszáradott az öröm az emberek közül. "

(joel1,12)


:-)


most pár percel később, hogy ezeket leírtam meg végigolvastam egész jókedvem lett.

na Bye all!

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr61309243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

methos 2008.01.23. 22:40:45

Ehez csak annyit tuok hozzáfűzni.
M@rci, aszem neked jobban megártott a filozófia óra mint Gerinek. -.- Pedig aztán ő se volt elég épelméjű a Filozófia órákon