Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

nyelvvizsga+defekt..xD LoL :D:D

2008.01.26. 18:50 | retes | Szólj hozzá!

    Amint látjuk ezen a héten is nagyjából túl lennék. Tegnap meg ma folyt a híres és hírhedt nyelvvizsga melyen már oly sokan elvéreztek. Hát nagyon remélem, hogy én nem véreztem el rajta és meglesz az áhított 60% mindkét részből:). Én bízom benne, és hiszek benne, hogy meglesz :D.
Nos miután letudtuk ezt folytatódott a mai nap is. Elmentem kajálni mamához meg ottvoltam egy darabig. Aztán mikor jöttünk haza(én vezettem) aztán itt mikor a ház elé parkoltam be, hát nem belementem egy 3 cm-s szögbe? DEHOGYNEM. Na akkor usgyi. Elő a szükségkereket meg emelőket, bal első bal hátsó kerék le, bal hátsó fel előre szükség kerék fel bal hátsóra; és már mehettünk is fel mamáékohoz, hogy a bal hátsóra feltegyünk egy nyárigumit(mamáéknál tartjuk a nyárigumikat:)). Hát így alakult életem első defektje:D. Majd mikor 113 éves koromban elkezdem megírni a memoáromat ez is benne lesz, hogy 2008.január 26-án defektet kaptam. Valamint a rólam készített emlékmúzeumban látható lesz a szög(mert eltettem) amibe belehajtottam xD. Tök jó nem?:D Szerintem AZ! ha vki szerint mégse az pukkadjon meg :P.

    Hát így telt el a napom. Holnap meg vasárnap és vmit majd lehet, hogy tanulok de az is lehet, hogy nem. Majd meglátom. Hétfőn meg lesz megint Essen-es megbeszélés. Kicsit emelkedtek a költségek de Anya aztmondta nem baj=) . Na majd kíváncsi leszek, hogy mi okosat fognak mondani még mindig olajos a kezem :s... na de majd ott és akkor úgyis kiderül.

    Most kicsit fáradt vagyok és a fejem is fáj valamennyire. De hát ez van :). Majdcsak elmúlik. Remélem, nem jön a hidegfront :D. Nemszeressükaztat :)..

valami jó idézet kéne még a végére, hogy ne maradjatok bölcseletek nélkül, mindjárt keresek egyet ;) !


"Ne mulaszd el a lehetőséget, lehet, hogy ez az utolsó!"


 NA CSÓKOLOM NÉNIK, BÁCSIK xDxDxD :D:D:P:P:P:D:D:D  =)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr56312674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.