Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Káká bepisilt a mezébe(csak mert ez jutott először eszembe címnek, a tartalomhoz köze NINCS)

2008.01.31. 19:34 | retes | Szólj hozzá!

Épp kispált hallgatok és nézek ki a fejemből. Közben villog 1-2 msn ablak. De én csak bambulok. Aztán válaszolok az ablakoknak. Nemjó ez a világ. Télleg kiüresedik. Egy gépbe írok és egy másik gép írja le, amit én írok. Valamiféle kommunikáció jön így létre. Kérdés, hogy nem volt e jobb régen mikor szájhagyomány útján terjedtek a dolgok. Mikor a tűz körül ültek az emberek és meséltek. Beszélgettek. Főztek. Ettek. Mulattak esténként. Nem tűnődtek tőzsdei árfolyamok alakulásán. Vagy éppen azon, hogy holnap mi lesz. Ott és akkor életek. Nyugodtan és békében. Megvolt az ideje harcnak, és vetésnek. De megvolt mégis minden és ÉLETEK. Ma ez persze nem így megy. De nemnagyon tehetünk mit ellene. MEr mégse költözhetünk ki a pusztába és vándolrolhatunk meg telepedhetünk le ott ahol éppen kedvünk szottyan. Más szelek fújnak.

Na aztán fáradt vagyok. Voltunk ma fényképezkedni. Sminkes nőci ránkkent ilyen alapozót aminek nem örültem de aztmondta h ettől jobbak lesznek a képek. Jólvan mondom neki... Aztán utánna meg nem törölte le normálissan.. Na sebaj. LE vagyunk fényképezve páran meg ki is válsztottuk a képeket mostmár csak az kell, hogy készek legyenek. Mondjuk fekete cipőt elfelejtettem vinni szval fehér cipőben meg sötétkék öltönyben mentem végig a széchenyi téren meg a király utcán:D.

Ja és különlegesen szép szemem van xDxDxDAztán végül hazaértem. Az árfolyamok meg szarul alakulnak. Hát ez a nagy helyzet. Nincs túl jó hangulatom mostanában. Ez tán már a vég itten? Csak nem:). Bár franc se tudja.. de leszarom. Ha jön a halál jól képenröhögöm h mekkora egy balfasz xDxDxD. Vajon létezik jobbfasz is?:D egyébként ha a világon több balkezes mint jobbkezes lenne akkor valószínüleg jobbfasznak mondanánk és nem balnak. De ha valaki nemérti a dolgot akkor menyjen fel a www.varazsbolt.hu oldalra és ott olvashat a balkezesekről :)

Na ezt is letudtuk. Elképzelhető, hogy rajzolnom kellene. Netán festenem. a Festéssel tulajdonképpel csupán négy problémám van. Egyik az, hogy nincs ecsetem. A másik, nincs festékem. Harmadik, hogy vásznam sincs. Negyediknek meg a helyhiányt tudom felhozni védelmemre.
Tehát ha lenne ecsete, festékeim, festővásznaim valamint egy nagy tér ahol nyugodtan alkothatok. Akkor az jó lenne. Bár egyenlőre nincs. NEm baj de legalább majd hely nélkül lehet írni verseket. Ami azért jó mer csak papír meg ceruza kell hozzá. Lehet, meg kéne tanulnom rajzolni ilyen mindenféle konkrét dolgokat is rendessen. Már egész régen próbálkoztam ilyesmivel. De úgygondolom menne a dolog.

Előjött bennem a szarjunk az életre úgyse éljük túl érzés. Na most ezzel csupán két probléma van. Egyik az ,hogy ha az ember ehez keres társakat akkor azok lehet h ezt túl komolyan fogják venni. pedig nem kéne emr az életet se veszik komolyan a leszarás miatt.
Meg perzse kéne hozzá egy mecénás aki finanszírozza. Nehogy mire kinövök a dologból semmivel maradjak.

Megint nem látom a holnapot sem a többit. Csak most olyan kedvemnek kell, h legyen h bízzak benne mégis. Asszem meg is van a dolog:D.. Akárhogy is lesz, jó lesz.

Pás wazz.. hehehekrkghppkööööőőőeőőőő HÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁ LoL :D:D:D:D:D xDxDxD

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr64320000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.