Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Ilyen.. :)

2008.02.02. 17:37 | retes | 1 komment

    Úgykezdem, hogy elkezdem. Mivel jobb kezdést most nem tudtam kitalálni. De talán jó lesz ez is. Legalábbis bízom ebben:). MA éppen szombat van, tegnap péntek volt, logikusan holnap meg vasárnap lesz. Persze lehetne egyből hétfő is. Ha átugranánk egy időugrással a vasárnapot :P:D. Tegnap voltunk bent haverokkal városban kicist sörözgetni. Fél 11 kor már hazaértem szval nem voltam el sokáig:). Ma meg ha minden igaz mek Lajosos szalagavatós bálra, vár Feri olyanokkal ilyeszteget, hogy majd jegyet kell rá vennem de én nagyon bízom abban, hogy be tudnak majd vinni valahogy:). Aztán, h a bál milyen lesz azt nemtudom. Lehet az is, h tök szar és akkor hamar hazajövök.. :). Ma egyébként eddig nemcsináltam sokmindent. Elvoltam itt-ott aztán késsz. Hétfőn meg megint kezdődik előről minden. Ez van. Múltkor Norcs paanszkodott, hogy nem írtam bölcsességet:). Hát most akkor keresek valamit aztán idebigyesztem=).

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle.

(Márai Sándor)

 

Sziasztok!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr16322315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lebeke 2008.02.04. 13:52:03

Jó ez a Márai Sándor szöveg. Meg tetszik a gyönyörű okfejtésed a napok egymásutánjáról.. :D