Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Ezek a mai cipőárusok... a sógorok nyelvvizsgájáról nem is beszléve...

2008.02.05. 21:03 | retes | Szólj hozzá!

MA.2008.február 5-e, nemtom kinek a névnapja vagyon. Naszval. Hát a nyelvvizsgaeredményem(ÖSD, osztrák nyelvdiploma) nem került fel a netre. Pedig a Boriét feltették. Ebből következtettem arra, hogy névsorrendben teszik fel az eredményeket. Csupán azt nem értem, hogy mért nem javítják ki az összeset egyszerre és teszik fel őket egyszerre. Mer így nem érzem elég igazságosnak. Bár végülis mind1. Remélem holnap fentlesznek az eredmények és örülni is fogok neki:).
Na a másik ami bosszantott ma a tegnap oly nagyon istenített topán. HÁt elmentem a boltba, erre meg nem 9990 Ft hanem 14990 Ft-ba került. Mondom a nőnek, h neten 9990 Ft-volt. Erre aztmondja, hogy az csak Pesten annyi. Ja modnom akkor Szia. Aztán otthagytam. Most írtam a tiszacipősöknek egy panaszlevelet, hogy a vásárlókat megtévesztik. Nemtom válaszolnak e rá, de azért elég szemétség. Na persze ez Mo. mi mást is kéne várnom itt?:). Sebaj, holnap ha minden jólmegy Vicával elmegyünk Hervisbe aztán keresek vmit:D. Remélem találok is.
Igen. A cipő az emberek életében azthiszem mindig is fontos szerepet játszott. Hiszen valamivel kellett a lábat védeni a hideg és mindenféle sebesülések ellen. Sok háborút vesztettek el amiatt, hogy nem volt megfelelő cipőjük a katonáknak. Szóval a cipő egy nagyon fontos dolog az emberek életében:D régen és most is egyraránt :)
Ma még max annyi, hogy vettem felvételi lapot és Anya is ezért egyiket holnap eladom Ferinek:D. Meg aludtam ma délután mert álmos voltam. Lehet h kicist matekot is kellett volna tanulni. Na mostmár mind1. Persze lehet h még tanulok ma:).


Mára, úgygondoltam, hogy elég lesz ennyi. Most pedig következzen az elmaradhatatlan és várva várt IDÉZET!

“Hiszen nem a dolgokban rejlik a hiba, hanem magában a lélekben. Ami a szegénységet nyomasztóvá tette számunkra, a gazdagságot is nyomasztóvá teszi. Miképpen egyáltalán nem számít, hogy a beteget faágyba vagy aranyágyba fekteted-e - bárhová cipeled, betegségét magával cipeli -, úgy nem számít az sem, gazdagságba vagy szegénységbe helyezik-e a beteg lelket. Vele tart gyarlósága.” (Seneca)

Sziasztoooooook!! :):):D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr6326939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.