Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Vaaaan eeegy nyelvvizsgááám sáláláláláááááá és ciiiipellőm is sááá-láláláláláááá :D xD :P

2008.02.06. 18:41 | retes | Szólj hozzá!

Amint a címből kiderül:

 

IGEN!

Megvan a nyelvvizsgám! :D:D:D


Na azért ez sem ment annyira könnyen mint azt előre gondotluk. Mint ma kiderült már tegnap is fentvoltak az eredmények csak a nyelvvizsgaközpont rossz kódot küldött ki amin megnézhettem/tük volna az eredményünket. Ugyanis minden vizsgázónak ugyan azt a kódot küldték ki. Ez ma akkor tűnt fel mikor Taki akarta megnézni az eredményét és ugyan az volt a kódja mint nekem xD... Ekkor felhívtam a vizsgaközpontot ahol elnézést kértek, megmondták h megvan a nyelvvizsgám, és megadták a kódomat, meg elkértem Feriét és Takiét is. Szval most nagy a boldogság:D :D:D:D:D(bár a teám most annyira nem lett jó, lehet kellett volna citromot is tenni bele)

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!:

RÁHEL, BOLDOG NÉVNAPOT!

(bocsi csak elfelejtettem pár napja mondani :$:$:$)


Miután szépen leírtam a nyelvvizsgaeredmény körülményeit, jöjjön a cipellőm története:). Vicával találkoztunk árkádban majd bementünk a h*r*v*s-be, hát ott nemigazán volt olyan cipő amire aztmondanám, h tetszik. Ezután bejártunk még árkádban 2-3 cipőboltot de egyikben sem volt olyan ami vagy normális árú vagy tetszett volna vagy lett volna 44-45-ös méretben :P(kisember nagylábon xD). Így hát kimentünk, sétálgattunk és a citrom v a ferencesek utcájában(nemtom melyikben volt:$) végre találtunk egy a*i*a* boltot ahol volt árban-méretben-kinézetben megflelelő cipő:D. Így lett Marcikának cipellője:D.
Utánna még kis sétafika aztán hazamentem/tünk. Utánna meg gyorsan kajáltam itthon aztán vissza suliba mer elvileg lenne ma egy Info órám du. 4-kor. Hát a tanár szart bejönni, vagy legalább szólni, hogy nem lesz óra. Vártunk rá 30 percet aztán eljöttünk. Azóta itthon vok és gépezek meg ilyesmik:). De a lényeg, hogy jó napom volt ma:D xD.

Így, hát következzék a mai idézet:

“Tudnod kell, hogy az emberek nem ok nélkül ragaszkodnak a középszerűhöz, a zavaroshoz és vajákoshoz, az illúziókhoz és a szobatiszta félismeretekhez, tehát a műveletlenséghez. Mert a műveltség annyi, mint az igazságnak – minden dolgok igaz ismeretének – feltárása és elviselése. S az igazat elviselni mindig nagyon nehéz. A műveltséghez, tehát a valóság és igazság megismeréséhez, rendkívüli bátorság kell. Az ember egész szívével, sorsával, lényével ismeri meg az igazságot. Az ember csak életre-halálra lehet művelt. Az emberek mindig készségesebben nyugodnak bele valamilyen kellemetlen igazság elkendőzött magyarázatába, tehát a műveletlenségbe, mint a nyers, egyszerű, tőmondatos igazságba, ami a műveltség. Az emberek titokban tudják, hogy minden, ami igaz és emberi, tehát valóságos, vérben, verejtékben és szenvedélyben fogan, de szívesebben pusmogják, lesütött szemmel, hogy a gyermekeket a gólya hozza. Ez így tetszetősebb és kényelmesebb. De a műveltséget nem a gólya hozza.”
(Márai Sándor: Füves könyv - Arról, hogy a műveltséghez sok bátorság kell)


VALAMINT MEGKÖSZÖNÖM MINDENKINEK ITT AKIK BÍZTATTAK MEG JÓKAT KÍVÁNTAK NEKEM A NYEVVIZSGÁHOZ!!! :D

További szép napot! Sziasztoook:D !!!

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr88328323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.