Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Sto tü gyélájes?

2008.02.11. 17:39 | retes | Szólj hozzá!

Hmm. Ez jó kérdés. Most épp a blogomat írom. Aki nem értené a címet annak elárulom, hogy azt jelenti: "Mit csinálsz?". Onnan jutott eszembe, hogy eddig a Cadillac Drive c. sorozatot néztem és éppen az oroszországi részek voltak. Érdekes egy ország. Hatalmas és kevés a lakott terület benne. Végülis tetszik meg minden csak nemtom. Na mind1. De inkább lakok majd amerikában mint Oroszországban:D..

Ma volt suliban orvosi vizsgálat :P és így 3 óránk elmaradt az 5-ből :P:P:P. Szval egész jó nap volt. Aztán hazajöttem, ettem és mostanáig ezt a sorozatot néztem. Már csak egy rész van vissza belőle. Szeretem az ilyen utazgatós filmeket. Valószínüleg azért mert szeretek utazni én is. Egyedül azt "nem szeretem" bennük vagy ilyesmi, hogy sose mutatják, hogy menyibe került ez meg az. De gondolom nem olcsó. De hát az utazás sajna sose volt olcsó.

Nemtom, hogy mit jelent a patamuszto. Ezen gondolkodok már napok óta. Vagy vmi hasonló kiejtésű szó. Lehet, h meg kéne néznem szótárban:D. De sebaj.

Rájöttem, h az ember általában akkor ír verset v vmi cuccot amikor szar kedve van. Mer amikor boldog akkor nem tud ilyesmikkel foglalkozni. Ha az állapota meg átmeneti akkor meg nemtudja, h mit csináljon.

Például most ezért nem írok semmi okosat. Bölcset meg azért nem írok mert nincs bölcsességfogam asszem. Vagy Tomi vmi ilyet mondott, hogy csak akkor leszek majd bölcs ha kinő nekem. De egyenlőre egyáltalán nem nő. Na sebaj :D:P:P xD..

Most jöjjön egy idézet:

“Nagy dolog a szeretet. Valóban nagy jó, mely egyedül könnyít minden terhet, és egyaránt elvisel minden egyenetlent. A szeretet futván fut, örül, szalad és fel nem tartóztatható. Mindent elhagy, hogy mindent elnyerjen. A szeretet nem ismer határt, hanem minden módfelett buzgón lángol. A szeretet terhet nem érez, fáradságot nem szenved, többre vállalkozik, mintsem elbírná.
A szeretet lehetetlenséget nem ismer, mert azt állítja, hogy mindenhez van ereje.
A szeretet vigyáz. Szunnyadván nem alszik, elfáradván meg nem bágyad, szorongattatván meg nem szorul, félvén nem retteg, hanem mint a sebes láng és égő fáklya felverődik és bátran átmegy mindenen.” (Kempis Tamás)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr4335197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.