Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Tümtürü-tütütütü-tümmmmmmmm:D

2008.02.28. 20:58 | retes | Szólj hozzá!

- Hallo itt a Rétes Rádió a 104,99-en. Én pedig Rétes vagyok!

- De ez nem is egy rádió hanem egy BLOG!!

- JA télleg:D upszika. Megint rosszul kezdtem:P segáz xD...

Szval itt akkor írnom kell h mi meg esetleg mi nem történt meg velem ami akár meg is történhetett volna :P:D.


Na jó legyünk komolyak! HAHAHAHA... Szval. Volt ma suli ki hitte volna nem? , ott volt pár óránk, nagyrészén unatkoztam. most meg a fejem fáj és álmos vagyok szval sztem lassan megint aludni megyek:) :P.. Aztán suli után meg hazajöttem ettem aztán visszamentünk Dórival városba mer 3-kor tlaálkoztunk sulinál Takival aztán elmentünk megnézni h hol legyen a bankettünk. A helyet Dóri találta és tetszett nekünk szval ha minden igaz akkor ott lesz:):):) Ezután kicsit bementme árkádba aztán találkoztam Kingával aztán sétálgattunk mindenfele a városban-mecseken. Szval jó kis túránk volt :P:P:P (ja csúzdásztunk is xD). Aztán megint árkádban kötöttünk ki ettünk egy fagyit aztán go haza ő meg a koleszba.
Ithhon meg beszélgettem meg ittam teát, most meg gépezek:).
Végülis elég jó napom volt meg jól éreztem magam mindenütt szval jó volt:D


Most pedig jöjjön a Norcsidézet ami nem tradicionális mer Norcs szerint vmi mást jelent a tradíció v nemértem h mit akart na mind1 szval az jön :P xD


“ ’Ez is el fog múlni.’ Nagyanyám tanított ezekre a szavakra, hogy felhasználhassam őket életem bármely pillanatában. Amikor a dolgok elképzelhetelenül szörnyűek, rettenetesen riasztóak, vagy amikor minden ragyogó és csodálatos, feledhetetlen és gyönyörű, mondjuk el magunkban ezeket a szavakat. Ezzel mintegy perspektívába helyezzük a történéseket és elérhetjük, hogy a legtöbbet hozzuk ki minden jóból, és sztoikus közönnyel fogadjunk minden rosszat.” (Claire Rayner)

J  ó  é  j  t  m  i  n  d  e  n  k  i  n  e  k  ! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr20358627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.