Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Széchenyi tér... :P

2008.03.08. 17:57 | retes | Szólj hozzá!

Gondoltam van egy pici időm mielőtt Gerivel meg Ráhellel meg Andrással találkoznék. Így kiültem a csészényi térre és itt írogatok. Bár ebben az időpontban(sötétedik) már kezdenek megjelenni érdekes alakok de én azért vok bátor, h kockáztassak. Ezért írok innen. Voltam délután Kowynál h újrategyem a gépét ami a hangkártya kivételével sikerült is:P. elég hideg kezd lenni és a torkom még mindig fáj xD... Már 17:52 van és megjött Ráhel:D xD.... Na de jó:P Ott egy Isti is aki nem velünk jön és András késni fog (Ráhel most mondta). Mindenki jön-megy.

Éjfél előtt semmi esély lefeküdni!

Néha ez fárasztó! (sad RáhelxD)
 
Na befejezem mer így nemtok írni.

Még kéne idézet amit most mivel nem gépemnél vok ezért Ráhel mondta:

"A semmi ágán ül szivem
kis teste hangtalan vacog,
körül állják csendesen,
s nézik, nézik a csillagok."

(József Attila)

(remélem nem hibás:P)


Sziasztok a térről!:D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr31371474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.