Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

101. bejegyzés..

2008.03.09. 17:50 | retes | Szólj hozzá!

Igen jól látjátok:D Eljutottam idáig is. Ez már a 101. bejegyzésem amiből az következik, hogy tegnap a 100-at ünnepeltem tudtomon kívül xD:P Na ennek örömére eszek danettet:P

Egyébként ma megint vasárnap van. A torkom továbbra is és kitartóan fáj:D:P. Lázam nincs és nem isvolt már 9 éve. Köszönöm jól vagyok nagyjából:D... Rájövök dolgokra, megértek dolgokat amiket egyszer már megértettem csak aztán elfelejtettem. És mindemellett törit tanulok mer hnap TZ..:). 

"Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sose tudod, hogy mit veszel ki belőle..." (by Forest Gump) és ez valóban így van. Sose tudhatod előre a szavaid vagy lépéseid jelentősségét a jövőre nézve. Találgathatsz de nem látod tisztán a következményeket.

Fontos az is, h ne őrjöngj a dolgokon. Felesleges. Amit meg kell csinálnod azt akár tetszik akár nem vmilyen módon előbb vagy utóbb kénytelen leszel megcsinálni. Ha meg nem cisnálod és negatívan állsz hozzá akkor csak egy helyben toporogsz. Ahelyett, hogy előrébbléphetnél azáltal, hogy megcsinálod a feladatod. Szerintem én is elég sokat topogtam mostanában. Az elmúlt hetekben vagy hónapokban. Néha mentem. De ugyanakkor soxor meg is álltam. Pedig haldni kell. Mind1 h merre. Keresztül kasul, vagy éppen új utakat törve. De ha megállsz, a többiek elmennek melletted, mire föleszmélsz meg már egyedül vagy. Egyedül meg szar lenni..:P

Viszonylag várom már a tavasziszünetet is. De addig még van másfél hét:D Utánna meg nemsokkal megyünk Essen-be végre:D hú de JÓ lesz :D:D:D:P:P. Ja és várom a szülinapom de nagyon. Nembaj h felnőtt leszek elvben:D Azért attól még jó lesz(remélem:$):).

Na megyek tanulok mer nem lesz belőlem énekes halott se:D xD..

De előtte még idézetek :):P:“100 emberből csupán egy, aki megvalósítja önmagát és képességeit teljes egészében kihasználja. A többség anélkül létezik, hogy igazán élne. Általános vélekedés szerint a legtöbb ember csupán 10%-át hasznosítja életenergiáinak. Csak 10%-át látják a világ szépségének, az emberi érzésvilág mélységének és gazdagságának csupán tíz százalékát élik át. Botorkálnak a világban anélkül, hogy elmélkednének róla, anélkül, hogy kutatnák azt. Úgy élnek, hogy közben a szeretet tört hányadát adják és kapják.” (John Powell)

 

“Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök. (Paulo Coelho: Veronika meg akar halni)

SZIASZTOOOOOOOK!!:):)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr78372833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.