Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Olyan önző ez a világ...

2008.03.10. 19:32 | retes | Szólj hozzá!

Igazából nemtudom mért ezt a címet adtam a mai posztnak. Épp egy Demjén számot hallgattam, és ezt énekelték benne és csak úgy beírtam. De minden ok nélkül. De végülis valóban rengeteg sok igazság van benne. (micsoda fokozást írtam xD...: "rengeteg sok":P)
Mellesleg tetszik is ez a szám szval itt a linkje:


 http://www.youtube.com/watch?v=8avtN5-Gmiw&feature=related

Egyébként Norcs küldte a számot. Köszi Norcs:)!

Szval a világ önzőségénél és ezáltal az emberek önzőségénél tartottam ami évezredes probléma asszem. És szerintem már marad is. Tenni max annyit tudunk ellene, h igyekszünk nem önzőn viselkedni. De mást nem.

Most meg jöjjön a napom. Reggel felhívtam orvosom, h időpontot kérjek tőle és kaptam is 11:45-re. Aztán suliban meg teltek az órák. Szóval az első kettő aztán németen Ferivel beszélgettünk és kiküldtek minket. De nem baj mer mi jól elvoltunk kint is:D (holnap majd jó leszek, v legalábbis igyekszem xDxDxD...:P) aztán törin meg akartam én tz-t írni csak hát mondtam Józsibának h óra végéről elmennék orvoshoz ő meg végül akkor mondta h ne írjak. Én meg ugyebár azért annyira nem akartam erősködni h megírom. Mégis Ő a tanár, csak tudja h mi jó nekem:P:P xD.. Na aztán így dokihoz elsétáltam. Most nem kellett sokat várnom mint októberben. Megkérdezte mibajom, én elmondtam aztán megvizsgált és adott gyógyszert. Meg ki akart írni pár napra de én mondtam neki h inkább be mek suliba(hát igen, a kis mártír(azaz ÉN) xDxD:P:P:P LoL) Majd remélem használ ez a gyógyszer:D Igazából a közérzetem jó csak be vagyok rekedve meg fáj a torkom.. De majd elmúlik=)

Aztán hazajöttem meg elintéztem pár telefont emg kicsit tanulgattam meg beszélgettem. Más nemsűrűn történt :P

Ez volt a hétfő. Végülis hétfőnek nem is rossz:D és már csak 21-et kell aludni Essen-ig :D:D:D

Na idézet következzék:D :


 ”Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk.
Amikor együtt tudunk élni jó és rossz tulajdonságainkkal, akkor élünk együtt saját énünkkel.
Mindenkinek van egy árnyékénje. Hatalmadban áll a választás fény és árnyék között. Az árnyék nem azért lakozik benned, hogy elsötétítse a fényességet, hanem, hogy felhívja figyelmedet tökéletlenségeidre. Az erénynek csak egy fajtája van - az erény; a gonoszságnak ellenben számtalan.
Szeretnünk kell mások tévedéseit, hiszen a saját tévedéseinkbe egyenesen szerelmesek vagyunk.
Senki sem tökéletes, tudd ezt magadról is. Ha saját vétkeidet csupán apró botlásnak tartod, fogadd megértéssel mások hibáit.” (Tatiosz)

PÁÁÁÁÁÁÁÁS :):):)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr4374841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.