Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Jah.. avagy mégse:P

2008.03.11. 20:05 | retes | Szólj hozzá!

Igazából nemtom. De lehet, hogy mégse. Szval az itt a nagy helyzet, hogy annyira kedvem nem volt írni. De vmiért mégis megteszem. Pedig most nem is szar a kedvem, ebből meg az következik, hogy amit írni fogok az szar lesz. Mindig ez van. szar kedvben jót írok jókedvben meg szart. Talán így kompenzálom magamat vagy hát én nemtudom...

Ma egyébként nem volt sok. Suli, város, haza, alvás, gépezés... Nem sok de legalább kevés. Kéne tanulgatni érettségire vagy vmi ilyesmi. (Essen még 20 alvásnyira van:P) remélem elrepül az idő olyan haamr mint ahogy majd mi repülünk oda. xD Ez de rohadt szar volt... LoL

Az a durva ebben a blogolásban, h csak olyanok írnak blogot akiknek teljessen mind1, h megtudják vadidegenek azt, hogy milyen lelki folyamatok zajlanak bennem. Mint valami valóságshow csak írásban. Vagy vmi ilyesmi:).. Hát a naplók már csak ilyenek. Megismerzs belőlük valakit, úgy, hogy valóságban nem is ismered. És még az is előfordulhat, h az életben az illető teljessen más vagy majdnem teljessen mint amiket olvastál róla. Mondjuk nálam asszem ez nem így van de akár lehetne így is:P...

Egyébként gyógyulgatok.

Mit írhatnék még ami dög unalmas és senkit sem érdekel?

Volt egyszer egy szög. Meg egy deszka. A deszka mérges lett a szögre és ezért rálépett. Ekkor a szög belefúródott a deszkába és a deszka kiáltott: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá. Mire a szög:
-Minek léptél belém?
-MER!
-Jólvan Vazze!- mondta a szög és ezzel kitépte magát a fa szorításából. A szög azóta boldogan él egy szögesdobozban és ha ki akarják venni akkor csontighatolva beleáll az ember kezébe. A deszkát meg már régen elégették. Mert csörba deszka tűzre való!


(asszem sikerült írnom egy dögunalamasat ami senkit se érdekel xDxDxD...)

Na jöjjön egy idézet :):


"Egy napon felébredtem, és észrevettem, hogy hiányzik. Ez a legnyomorultabb érzés. Mikor hiányzik valaki. Körülnézel, nem érted. Kinyújtod a kezed, egy pohár vizet keresel tétova mozdulattal, egy könyvet. Minden a helyén van az életedben, a tárgyak, a személyek, a megszokott idöbeosztás, a világhoz való viszonyod nem változott. Csak éppen hiányzik valami."

(Márai Sándor)HELLOOOO:)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr84376722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.