Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

És ha nincs cím akkor mi van?

2008.03.13. 19:27 | retes | 2 komment

Az emberek balgák, s ostobák. Mondá ezt egy való diák ki él való világt. Furcsa dolgok mennek végbe. Fut az ember fut a végbe. Rajta van az életen. Mégis csak előre tekint. Pedig az élet nem előtte vagy netán mögötte leledzik. Hanem körülötte van. Valahogy ez senkinek sem tűnik fel soha. Benne élünk az életben. Bár ez néha érthetetlen. Forog s forrong körülöttünk, mi mégis a fagyos távolba tekintünk...

Sokan feladják az álmaikat. Nemtudom, hogy mért. Sose értettem. Remélem nem is fogom sohase megérteni ezt. Vajon belefáradnak valamibe? Nem elég erősek? Mi lelheti őket? Azokat akik aztmonják: Nincs semmi esélyem! Nem fog sikerülni. Nekem úgyse menne. Nekem már úgyis mindegy. Vajon mért mondják? Mért lenne nekik már mindegy? Nagyon sajnálatraméltóak az ilyen emberek szerintem. Nem képesek kicsit gondolkodni és újabb és újabb utakat keresni mindig, míg meg nem találják a célravezetőt. De hát ez a világ sajnos már csak ilyen...

De legalább Én igyekszem nem ilyen lenni. Bár lehet h néha mégsem. Nem tudom. De szerintem nem. Az embernek legyen mindig célja amit el akar érni és el is ér. Ami meg nem célunk azon ne is csodálkozzunk, hogy nem érjük el :)

Idézetek és PÁÁS! :) :


"Modern világunkban az a tragédia, hogy egyre büszkébbek vagyunk a gondolkodó gépekre, és egyre jobban gyanakodunk azokra az emberekre, akik gondolkodni próbálnak."

 

"Tanulj a tegnapból, élj a mának, reméld a holnapot. A fontos az, hogy mindig legyenek kérdéseid." Albert Einstein

 

PÁÁÁÁS XD:D:P


A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr66379758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

April7 2008.03.14. 00:05:16

Szija!
Igen, sokakkal ez a baj, hogy nem adnak esélyt a dolgoknak... én mindig belemegyek és megpróbálom, aztán ha azt kérdezik h miért azt mondom h mertmértne? :)
jóéjt

retes 2008.03.14. 19:18:50

Köszi h megerősítettél a dolgokban:) én is szoktam ezt a "mermértne?" dolgot mondani. Na meg ha vmire törekszem akkor a ''csakAZÉRTis"-t :)