Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Csokissüti citromfagyival

2008.03.14. 20:35 | retes | Szólj hozzá!

Még ssoe ettem így együtt a két dolgot és nem is jó címnek ez de egy leányzó aztat mondá nékem hogy ez egy cím. Így hát beírtam ide.

Ma voltak dolgok. De nem sok lényegében. Volt irodalmon egy olyan dolog h írjuk le h mit akarunk megváltoztatni majd és mit nem. szval h mi az amit hagyományként követünk tovább és mi az amit nem. Hát én egyiknek nemesre azt írtam, h nem szeretném ha a gyerekeim Mo.-on nőnének fel viszont hagyományhoz írtam, h ettől függetlenül természetessen beszéljenek magyarul mer az azért sose jöhet rosszul:). De jobblenne (ha egyáltalán lesznek) nem itt felnevelni őket. Aztán ha akarnak akkor visszaköltözhetnek. Az már más dolog. Na mind1 csak most úgy elgondolkodtam ezen:)..

Volt amit még szívessen ideírtam volna de most konkrétan nem jut eszembe, hogy mit. Sebaj.. Már csak 17-et kell aludni Essenig :P:P :D:D.. remélem beférek a bőröndömbe. Ettől nagyon tartok, h esetleg nem..:S Pedig kénytelen leszek. És nem lehet 20 kg-nál több.. Hajjajjj, repülős út nehézségei..

Épp kispált hallgatok. Az nem lesz PEN-en de legalább Quimby meg 30Y meg kiscsillag lesz. Az is jó nekem:D

Az az igazság, hogy minden nap kell tennünk valami fontosat azért, hogy ne múljon el a napunk nyomtalanul. Ha ezt elszalasztjuk akkor oylan mintha nem is lett volna soha. Ez nem valami nagy tettben értendő. Elég egy mosoly vagy ilyesmi:D És akkor már jó lesz.

Na idelökök pár Máquez idézetet:P:


Gabriel Garcia Marquez 13 jótanácsa az élethez:

1. Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted.

2. Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni.

3. Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.

4. Az igaz barát a kezdet fogja és a szívedet simítja.

5. Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya amikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

6. Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy.Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.

7. Lehet,hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted magát a világot.

8. Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse.

9. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik igazán hálás legyél érte.

10. Ne sírj,mert vége lett! Mosolyogj mert megtörtént.

11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet. Csak légy óvatos!

12. Légy jobb ember , és tudd, hogy ki vagy, mielőtt valaki újjal találkozol, akitől azt reméled, hogy ismer téged.

13. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.

PÁÁÁÁÁÁÁÁÁS:D:D:PXD

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr100381320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.