Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Verset...

2008.04.10. 21:41 | retes | Szólj hozzá!

Verset akartam írni,
de úgylászik nem megy
Most elmegyek inni,
Talán majd jobb lesz...


Egyébként nem megyek el inni mer se benyomni nem akarok se szomjas nem vagyok. Csak most valahogy ezt volt kedvem írni :). Van ilyen.. Mai nap egyébként hasonló volt a tegnapihoz. Suli aztán bringázás aztán haza. Holan peste városba talán bemegyünk szombat-vasárnap meg balaton =). Csak az a fránya matekdoga ne lenne hétfőn:D..
Meg majd bringázok sokat meg ilyesmik:D Jó lesz :D:D. És Zsófi bringáját levisszük és enyémet meg hazahozzuk :D:D. Végre sajátommal tekerhetek itthon:).

ÉS jövőhéten PEN :D:D:D Király lesz :DxD:D

Na most jöjjön az ami eddig nem jött. Nemtudom ám mi csak úgy jól hangoztt. Pl mi lenne ha egy királyfi bújkálna és vándorolna a világban egy hátizsákkal meg bőröndel? És keresne valamit, csak épp nem tudná, hogy mit de meg akarná találni. Érdekes, benne hogynem tudja mit keres de keresi és meg akarja találni. Olyan nagyon EMBERI. Csak bátran megy mendegél és nem fél semmitől hanem csak keres. De aztán lehet, hogy ahonnan indult majd ott találja meg amit keresett. Persze nem biztos de még az is lehet:D. Sokszor keresünk dolgokat tudatlanul aztán később kiderül, hogy ott volt mellettünk már régóta. De mi mégis megkerültük érte a világot. Pedig ha észrevennénk a világkerülés előtt akkor vihetnénk magunkal a világköré xD..
Na befejezem mielőtt túl hosszú lenne:D


Jöjjön az idézet:) :

Szórd szét kincseid - a gazdagság legyél te magad.

Nyűdd szét díszeid - a szépség legyél te magad.

 Feledd el mulatságaid - a vígság legyél te magad.

 Égesd el könyveid - a bölcsesség legyél te magad.

 Pazarold el izmaid - az erő legyél te magad.

 Űzd el szánalmaid - a jóság legyél te magad.

Dúld fel hiedelmeid - a hit legyél te magad.

 Törd át gátjaid - a világ legyél te magad.

Vedd egybe életed-halálod - a teljesség legyél te magad.

 (Weöres Sándor)


Jóéjt! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr67420461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.