Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Dönts úgy, hogy ma boldog leszel :D

2008.04.19. 11:47 | retes | 1 komment

Légy boldog MA! =) Fontos, hogy ma és most nem pedig tegnap vagy holnap. Mert ma nem mondhatod azt, hogy "majd holnap boldog leszek" mert nemtudhatod azt se, hogy egyáltalán lesz e holnap. Ezért kell boldognak lenned MA. A jelenben :). A boldogságunk sokban függ az elégedettségünktől is, valamint attól, hogy ismerjük e eléggé önmagunkat, tudjuk e hol vagyunk jelenleg a világban.
Ha mindneki végiggondolja magában a kis dolgait rájöhet, hogy milyen jó is neki és mennyi ember lenne az Ő helyében. Gondold végig te is. Gondolj bele abba, hogy hány ember vesz körül és, hogy mennyien szeretnek.
Azt pedig, hogy "mit értél el eddig az életedben" szard le. A kutyát nem érdekli, hogy hány diplomád meg nyelvvizsgád van és hány millió lapul a bankszámládon vagy éppen, hogy hányszor voltál már Tahitin nyaralni. Az nem te vagy hanem csak a külsőségek. De azokban nincs semmi szeretet és ezek a dolgok sose fognak kielégíteni.
Ahoz, hogy barát(ok)ra-társ(ak)ra lelj csak szimplán magadat kell adnod..láttatnod, kellhogy te igenis jólérzed magad és igenis tudsz küzdeni ha éppen arra van szükség. Nem pedig megfutamodsz ha egy kicsinyke akadály gördül eléd.
A lényeg, hogy ÉLJÉL és ne csak létezzél a sok külsőséged között és azthidd, hogy "húúú igen ez a jó ez boldogít egem". Aztán ha meg egyik pillanatról a másikra eltűnnek a külsőségeid akkor összeroppansz és egy roncs szar semmi leszel, mert nem vagy edzett és nem tudsz felállni. A lelket is edzeni kell, nem csak a testet:)

Na szép napot mindnekinek:D !!!:D:D:D Éljetek kis emberecskék :D:D:D:DxD^_^:D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr17432526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

April7 2008.04.20. 14:46:55

Hellów,
live like there's no tomorrow :)
tovvábbi kellemes hétvégét ^^