Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Hát szevuuuuuuuuuusssz xD:P

2008.05.12. 14:10 | retes | Szólj hozzá!

Hát szevusz:P. Nemtom mért, csak úgy jött mint nagyon sok minden:). Tegnap este vagy inkább éjjel amikor a gépet tettem újra néztem egy filmet. Az volt a címe, hogy Fedezd fel Forestert   --- egész jó kis film volt és tetszett és volt is mondanivalója. Kis egyszerű de jó filmecske volt. Nemtom egyszer volt vmi kis írásom az egyszerűségről meg ilyesmikről, de nem emléxem már rá, hogy ide is betettem e vagy sem:).
Mellesleg a film egy íróról szól aki csak egy könyvet írt aztán bezárkózik a lakásába bizonyos okok miatt aztán idővel vhogy odakeveredik egy srác hozzá és azt tanítgatja(nemtom hogy mer elejét nem láttam). És megtanítja a srácot arra, hogy írás közben nem szabad gondolkodni. LEgalábbis mikor az első vázlatot írja az ember akkor nem. Szimplán csak írni kell és látni ahogy pörögnek az események:) Tök jó:).

A lényeg ebből, csak számomra annyi, h ha írni akarok illetve mikor írok akár ide akár máshova akkor csak írok. Nem gondolkozok, csak serceg a toll vagy kopog a billentyűzet és szállnak az érzések melyek megjelennek vagy a papíron vagy a képernyőn:)

Ma egyébként sütöttem palacsintát meg-ettem, meg ilyesmik:D Meg gondolkodok, h el kéne mennem vagy bringázni v sétálni v vmerre Zsuval vagy ilyesmi. Bár ő most nincs otthon asszem. Na sebaj, max kiülök gépezni malomvölgybe és írom ami éppen eszembejut:). Olyat ott még úgyse csináltam. Egyszer volt ilyen kiülős de az is a széchenyitéren és ott blogot írtam mer ott van wlan:P:D.

Ja és a régi hagyományokhoz visszatérve írok megint idézetecskét vagy történetecskét a végére :) (Anya adta ma nekem és nagyon jó és elgondolkodtató) :"... - Mi az, hogy igazi ?- kérdezte egy napon Bársony-nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. - Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú? - Az, hogy igazi az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. felelte Bőr-lovacska. - Az, hogy igazi vagy az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igazi. - Nem fáj az? kérdezte Bársony-nyuszi. - Néha fáj. mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. - De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj. - Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként? - Nem hirtelen történik mondta Bőr-lovacska csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd lekopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden izületed lötyög. De ha igazi vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében akik úgyse értenek semmit. ..."

(Margery Williams)


Legyen szép a napotok:)!


SZIASZTOOOOOOOOOOOOOKKK:D:D:D:D


A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr91464990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.