Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Ha

2008.05.15. 22:31 | retes | Szólj hozzá!

Néha az angyalok lehullnak az égből. Hol a fejünkre esnek hol meg mellénk esetleg valahova egészen máshová. Van mikor nem vesszük észre őket, többnyire ez akkor fordul elő ha mellénk pottyannak, de sokak akiknek a fejükre esik se vesznek észre semmit. Túl sok a dolguk. Túl elfoglaltak, vagy egyéb hasonló.

Ugyanakkor azok akik észreveszik és megcsodálják őket, néha beléjük is szeretnek. Ez persze nincs így mindig hiszen, nem minden angyal oda esik ahol a neki rendelt ember van. De többnyire azért be tudják tájolni magukat.

Aztán élvezik tovább együtt az életet. Azt amely annyira azért nem is nehéz és kegyetlen, ahogy sokan mondják. Ha ügyesen élik kellemes és hasznos is tud lenni. Lehet élvezni okosan és szeretősen. Boldogan, boldogan.. egy olyan létállapotban amit nem lehet megfogalmazni. Amibe vagy van az ember vagy nincs. Sokan vágynak rá de sose érik el mert nem tudják, hogy a földi dolgokon keresztül nem lehet elérni.

Mivel csak akkor lehetsz boldog ha szeretsz. És sose lehetsz az ha nem vagy képes teljesen átadni-odaadni magadat másoknak és maximálisan védtelenné válni. Boldoggá.

Sose törődj azzal, h mid van v nincs, sokak hiszik magukról, h mindenük megvan, mégsincs. Mert nem tudnak boldogok lenni és örülni. Begyöpösödöttek és megkövesedett a szívük. Egy darab kemény kő, melyet csak a mélység tud felolvasztani vagy a magasság szétporlasztani. De, hús többé abból nem lehet már itt a földön az szinte bizonyos.

Sie fehlt mir. Es ist einfach. Aber.. Hmm, ich weiß nicht… kompliziert.. sehr .. Oder nein, nur ich möchte wenn sie hier wäre… das wäre gut. Na egal, villeicht bald morgen, villeicht… Gute Nacht …

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr18471760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.