Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Hahhóóóóóó :P

2008.05.15. 11:32 | retes | 2 komment

Hahó hahó... gondoltam írok egy ilyet is:). Mellesleg délelőtt van még 51 percig aztán dél lesz egy pillanatra, majd délután egészen éjjfélig. MErt éjjféltől megint dél előtt leszünk. Már ha eljutunk odáig xD.. Lehet jön egy atomkatasztrófa vagy valami és akkor már nem lesz. Persze sok okból nem örülnék a dolognak de hát ha ez lenne a sors akkor ez lenne xD:D tenni nemtehetek ellene:D..

NA sebaj!:) Azért én csak mosolygok és igyekszem élni boldogan:P:)..

Tegnap meg nem írtam mert nem:). Így sikerült. Egyébként szép és jó kis napom volt. Délelőtt infon voltam/tunk aztán haza aztán délután Zsuval találkoztam =)=):D:D:P:P(jó volt:):P) majd haza bandukoltam és Kovi kérdezte, hogy van e kedvem bemenni. Volt. Így bementem és bentvoltunk és elvoltunk aztán hazajöttem asszem a 22:30-as busszal és aludtam :).

Ma meg felkeltem, ettem, aztán beültem ide és most ezt írom. (Ebből következik az, hogy nem régen keltem.)

És ma 4 éve, hogy meghalt Nagypapám :(  :)  ... Adózzunk emlékére azzal, hogy mindenki aki ma ezt olvassa egy ":)" ilyen smile-t betesz kommentbe, azért mosoly mert boldog mosolygós ember volt:D.

Köszi:)

Valamint ma van Zsófinak a névnapja is, szóval neki meg boldog névnapot, bár tudom, hogy nem olvassa ezt(addig jó nekem:D) de azért gondoltam ideírom ezt:).

Hogy délután mi lesz azt még nem tudom, de bízom benne, hogy ami lesz jó lesz vagy ha rossznak is tűnik elsőre akkor is jóvá válik:D

NA legyetek boldogok, függetlenül minden földi dologtól:D:P

KAptok egy idézetet is:)  :


"Szeretni annyi, mint sebezhetové válni. Bárkit szeretsz, a szíved bizonyára elszorul és esetleg meg is szakad. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy sértetlenül megőrzöd, nem szabad odaadnod senkinek. Gondosan csomagold be hobbikba és apró élvezetekbe; kerülj minden bonyodalmat, biztonságosan zárd be önzőséged ládikájába vagy koporsójába. És abban a ládikában a szíved elkezd változni. Kemény, törhetetlen és visszalágyíthatatlan lesz."

Sziasztoooooooook :D:D:D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr59470562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.