Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

az baj ha félek...??

2008.05.17. 22:13 | retes | Szólj hozzá!

A címben szereplő kérdést sokan, és sokszor felteszik nekem:) összegyűjtve minden válaszomat a dolog szerintem valahogy így fest:

Bajnak nem baj. Bár igazság szerint a félelem egy teljessen felesleges érzés, és némi gyakorlással ki is lehet iktatni majdnem teljessen az embernek magából. Ugyanis: valahogy mindig lesz mer még sose volt úgy, hogy ne lett volna valahogy. Ugyanakkor meg ha elszúrsz valamit, felesleges bánkódni rajta mert legalább te megtetted amit meg kellett tenni, de ha nem akkor is kár sóhajtozni. Ha meg másokon is múlott a dolog, akkor meg te igazán nem vagy 100%os felelős a történtekért. Valamint arra is érdemes gondolni, h úgyis meghalsz egyszer, és amit itt a földön tettél idővel úgyis semmissé lesz. És az is felesleges, h töprengj olyan dolgokon, h "mi lesz HA" meg mi lenne, HA" stb. mert úgyse lesz az. de ha meg mégis akkor meg örülj neki vagy éppen szard le és lépj tovább. Élj a jelenben. Élvezd ami van. ne nézd h mi volt és azon se filózz, hogy jajj mi lesz?! Majd lesz valahogy. Akárhogy. JÓL! És sose ess pánikba:D

Mellesleg az olvasóimtól, már boccs de a 15-ei bejegyzés után azért aznapi 17 látogatótól többet vártam. Nem annyira bonyolult odanyomni egy  :) smile-t. De hát jólvan mind1. Ahogy érzitek:)

MA meg eltelt a nap. Voltunk Krisztinénénél. Gyerekeivel elvoltunk xD 2,5 éves 3-as ikrek:D. Aztán haza és infozgattam és úgydöntöttem, h programozni érettségin nem fogok tudni sokat mer atom durva a dolog. Szval amennyit tok programozok és inkább majd a többi feladatra fogok koncentrálni. Excel meg Acces.

Na legyetek jók!

 

                                                              Pááás:)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr20474636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.