Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Csókoloooooooooooom xD

2008.05.23. 21:04 | retes | Szólj hozzá!

Főleg Zsu-t xD:P.. mármint ami a címben van :P.
Na drágák. Hát voltam oly kedves és egy Norcs kérésére nekiálltam nagy dirrel-durral ide írogatni. Tudom nagyon rendes vagyok. Nem kell mondani. Mer EGO az alap:P... Na aztán ha már ez valami interneten szereplő napló féle akkor már le kellene ide írnom, hogy mit is csináltam ma.

Először is felkeltem és reggeliztem 7kor. Aztán bementem suliba és két órán keresztül jegyzetelgettem(még szerencse h vittem laptopot) majd eztán pedig mamához mentem ebédelni. Ébéd után nemsokkal kimentem a buszmegállóba és lekéstem a buszomat így elkéstema Zsu-s találkámról és késtem 10 percet és szaródott a telóm és nem tudtam Zsum felhívni aki picit mérges lett rám emiatt, de aztán igyekeztem utánna jó lenni és kiengesztelni xD:P.  Aztán hazakísértem és hazajöttem. Itthon legfőképp meg gépeztem és ettem. Meg ittam:P...

Most pedig itt ülök és írom ezt melyhez még nem volt kedvem az előbb és most sincs, de örüljetek, hogy ennek ellenére is írom. Dícsérjetek meg kommentben!!! Aki ezt nem teszi meg az rettegjen a bosszúmtól!!! HÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁ xDxDxD:P:P:P

Na drágáim régen írtam már idézetet, így hát most itten van ennek is az ideje:D :

Az élet villámaival szemben olyan légy, mint a madár, mely ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll. (Eötvös József)


HELLOSZIASZTOK :)


A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr71484648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.