Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Meleg van ma...

2008.05.26. 20:25 | retes | Szólj hozzá!

A címben szereplő dolog arról jutott eszembe, hogy nincs hideg hanem annak az ellentéte van és, hogy ne legyne szóismétlés nem írom, le a hüss ellentétét:P:P:P:P
húúú de értelmes első mondat xD:P:P

Egyébként ma túl sok érdekes dolog nem történt. Felkeltem, ettem, bementem suliba németre,hazajövet Dórival bementünk árkádba aztán haza.
Itthon meg tanulni próbáltam több kevesebb sikerrel meeeeeg gépeztem, msn-eztem dvd-t és cd-t írtam. Mást azthiszem nem...

Tegnapi nap viszont kifejezetten jó volt:D. Főleg az este része Zsuzsimmal:D:P:P. Bemutattuk hogyan lehet két és fél óra alatt beérni belvárosból rózsadombra.(Normál laza tempóban kb másfél óra lenne az út xD:P:P:P..:P.) Na de sebaj, kell ilyet is néha:D városban meg sétálgattunk, fagyiztunk, ilyesmik :)...

Aztán 11 felé hazaértem én is:D..

Mai napra visszatérve nem volt vmi izgalmas. Úgy volt h mek gépet szerleni Kovihoz de aztán végül mégse kellett. Annyira mondjuk nem is bánom, mer most nem volt kedvem hozzá...lusta vok v nemtom mért.


Eddig meg vicceket olvastam most hirtelenjében xDxDxD jó szar vicceket :P:PxDxDxD.. LoL..

Idézet!:D:

"Néha az emberek éveken keresztül ugyanattól a problémától nyomorultak, holott azt is mondhatnák: "Na és?" Ez az egyik kedvenc mondásom: "Na és?" Nem tudom, hogy éltem túl az éveket, mielőtt megtanultam, hogy használjam ezt a trükköt. Sokáig tartott, míg megtanultam, de ha egyszer sikerül, sosem felejted el."(Andy Warhol)

Legyetk jóóók:D:D:D


HELLLOOOOOOOOOOOOO xDxDxD:P:P:P:D hmm:D


A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr57489180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.