Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

wáááááááááááááááá...

2008.05.27. 14:43 | retes | Szólj hozzá!

Unatkozom és tanulok közbe de ettől unatkozom mer unalmas és nincs kedvem hozzá és Zsumat se látom ma és wáááááááááá :P...

Lehet el kéne mennem bringázni. Bár lehet h megvárom még kicsit lejjebb megy a napocska és már nem süt annyira és nem érik a káros uv sugarak a bőröcskémet xDxDxD húú te jó ég.. milyen gáz kisgyerekes megfogalmazás SORRY :P xDxDxD...  Lehet, h megbolondultam? :D Lehet.

Voltam ma suliban. Tartottak magyar tételes irodalmas órát. Aztán egy németet amire nem mentünk be jó sokan. Utánna árkád, vettem egy napszemüveget(napszemcsi mer olyan cuki szó xD lol, bocsi csak eszembejutott vmi xDxDxDxDxD heheheheeee nemvok magamnál és a hőség teszi ezt velem xD:P) Éppen kiszámoltam véleltlenül, h egy kocsiban v prérin alvós oda vissza 5 személyes Rijekás tengerpartos strandolós light-olós utat meg lehetne oldani 6000 Ft-ból xD:D(benzinnel, kajával,autópályadíjjal). Na de nekem ott a balcsi is ami meg ingyen van:D. Szóval most hétvégén az lesz és nem Rijekás lightolás :P. Jövő péntek meg infoszóbeli... JAJJ de várom már... huhúúú..:P


Nézzük meg a niagara vízesést, naaaaaaaaa :P:PxD...

Még szerencse, h egyedül vok a szobámban mert különben ha lakna itt velem más is akkor biztos kiidegelném. Bár lehet meglátogatom Gerit a kis birodalmában és kiidegelem mert mért ne xD LooLLLLL:P:P

Ja egyébként voltam bankban is. Azt elfelejtettem mondani. Kedvesek voltak velem =) (hát igen Marcikával rendesek :P xD:D)

Nos ennyi legyen mostanra meg írok még gy idézetet is, hogy legyen a fejetekben vmi kúúútúra:P xD:


Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hiszi azt, hogy ő jobban cselekszik, mint mások, és soha nem tartja többre magát embertársainál. Aki szeret, az amennyire csak lehet, elkerüli, hogy fájdalmat okozzon.�(V.Szt.János)


Színesen búcsúzok!

SZIASZTOOOOOOOOOOOOOK XD:D:D:DXD:P:P:PXD iKsZdÉÉÉ :P

váááá, nemlehet színesen búcsúzni... fúúúj blog pont hu blőőőőőeeeeeee xD(azér ki ne töröljétek ám a blogom a fikázás miatt xD:P:D)

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr52490202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.