Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

UUUUtazzzzzuuuuunk, naaaaaa:D

2008.06.13. 18:54 | retes | Szólj hozzá!

Húúúú, most aztán utazhatnékom van nagyon. Néha rámtör ez nagyon és akkor mennék bárhova csak szép hazánk határain túl legyen xD:D:P(őőő persze szeretem Mo.-t... nem látszik? xD...)

Szóval utazni akarok. Messze vagy közel csak mind1:D Imádok utazni, idegen emberekkel beszélgetni, meg rájuk mosolyogni meg ilyesmik. MEg menni folyamatossan és nézni és látni sok szépet és áááá:D jajj nem írom mert késsz:D pedig most még egy darabig nem utazok. Max balatonig:D meg majd júli végén horvát, hmm legalább nem Mo. :D meg Bréma most storno repjegyáremelkedés miatt:D szval az se:D mindegy csak jövő nyáron lehessen USA:D az nagyon jó lenne:D NYugiban dolgozgatva 2 hónap nem itt:D (de ez egynelőre psszt és anyának nem emlegetni :P:P:P, majd indulás előtt 1-2 hónappal közlöm vele h megyek:P) jajj annak muszáj összejönnie:D MUSZÁJ!:D

Na mind1, még addig sok a teendőm és sokat kell tanulnom meg minden:D És sok dolog fog történni is.:)

Na most hirtelenjében ennyi :P

legyetek jók!


Pápááááááá:D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr77519057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.