Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

vasárnap--vásárnap__ىشقره|ؤ

2008.06.15. 11:55 | retes | Szólj hozzá!

Címkék: balaton vasárnap tegnap lézershow

Nem mintha mennék vásárba csak gondoltam írok egy ilyen címet:)..

Egyébként ha lesz sok kedvem hozzá majd átalakítom a külsejét a blogomnak mert ezt már picit unom:).

Tegnapi nap meg igen jól sikerült. Voltam délután Zsuzsimmal malomvölgyben:D(szokásos kis helyünk) aztán mikor 10 körül hazaértem, Anya monddja h ő azthitte h én még városba is bemegyek GEriékhez. Aztán felhívtam Gerit h menyjek e, közbe Ráhel kikapta kezéből a telót és monddta, h persze h jöjjek, szóval mentem:D. Úgyis már rég találkoztam Ráhellel, meg Rolibolival se mostanáéban, sajna András még pesten van szóval Ő most nem volt ott:(.
Meg közbe végignéztük ezt a lézersót:P, meg közbe beszélgettünk sokmindent aztán így ennyi:)..

JA és végül balcsi nem júli 7-től hanem júli 1-től lesz:)

Aztán szépen hazakocsikáztunk, és beszereltem a RAM-ot laptopomba amit Rolibolitól kaptam, ezúttal is KÖSZÖNET érte :D:D. Így már 2 Gb RAM-al fut a gépem :D

Ezután még nagymennyiségű eladó lókolbász meg krumpli után kutattam Ráhel számára a neten:D aztán lefeküdtem aludni:D.

MA meg még eddig csak lezuhanyoztam meg most blogolgatok és gondolom délután meg majd tanulok nagy bőszen:D bár lehet jön az atomkatasztrófa és nem. V vmi ismeretlen betegséget kapok a kullancstól és meghalok xD.. még mindig látszik a csípés nyoma. Remélem vagy nem lesz semmi vagy lyme kór(lyme kór az nem nagy szám azért mondom, mer agyhártya vagy velő gyulladást nem szeretnék most így nyár előtt:D)

NA legyegetk jók drágáim:)kaptok idézetet is:

"Mily nagyszerű látni a célt magát,
S el is érni, ha kell tűzön-vízen át."

és még egy ami azért jó, mert sok ember nem képes felfogni, hogy amit valaha tettek és már semmi hatása nincs az életükre azzal felslegesen és buta módon "dicsekedjenek vagy kérkedjenek"...

"
A kiszáradt folyómedret senki sem értékeli csupán azért, mert valamikor folyó volt."


NA legyetek jók ;)

HELLLOOOO:D


A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr57521191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.