Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Balatonról szól a nóta xD:D:P

2008.07.04. 11:50 | retes | Szólj hozzá!

 

Nah, drágák! :D Hát elolvashatjátok most offline-ban írt napjaimat:D Végre találtam free hotspot-ot és most innen nyeomom:D HEheheheeeeee:D

 

2008.06.28.

 

Amint nem tudjátok kedveskéim, lejöttem Balatonra, leeee ide hol látni sok hullámot meg néha sok néha kevés embert meg ilyesmik. És vagyok. Tegnap füvet nyírtam, ma takarítottam, holnap este jön Ráhel kedden meg a többiek is.

 

Tudom, hogy jó régen írtam már, de most gondoltam itt az alkalom, hát hajrá. Közben leérettségiztem, több-kevesebb sikerrel…. Infon kívül mondjuk mindenből 5-ös lettem. De ez az info emelt 3-as kicsit csúnyácska ebben a bizonyítványban. Na de se baj, nem bánom meg a dolgot, hogy emeltre mentem, mert minek bánjam. Igaz, h ha nem mentem volna akkor közel 400 pontom is lehetett volna így meg csak 365 (info közép nagyon könnyű) de mind1 most márJ meg nem is tornásztatom ilyen „mi lett volna, HA” jellegű témákon. Most a lényeg az angol tanulgatás, mikor kedvem van hozzá, meg barátokkal levés meg nyaralás meg minden féle. Meg jó lenne, ha lenne valami kis munka augusztusra, bár ahogy elnézem nem nagyon lesz. No de sebaj, majdcsak kibírom így is vhogy :P

 

Múltkor gondolkodtam ilyen életes meg hasonló filozófiai dolgokon. Meg olyanokon, h mi felelne meg nekem. Valamint azon, h milyen telhetetlen vagyok néha. Tudom szörnyű, de tényleg ez van. És éhes vagyok, és enni szeretnék. És gondolom rengeteg látogatót elvesztettem. Ami azért nem baj mert majd talán kapok sok másik újatJ..  Vagy visszajönnek a régiek. Persze nem mintha nem lenne mindegy, hogy hányan olvassák azt amit írok. De pl. mikor látom, hogy egy nap 59-en olvasták az írásaimat, akkor az picit jó érzéssel tölt el.

 

Egyébként fáj a bokám. Geri szerint azon belül is a szalagjaim… Itt ülök a kertben és írom ezt Word-be és majd holnap elmegyek Máriára, kiülök a coop elé ahol van w-lan és rácsatlakozok és feltöltöm eme irományomat. Felhősödik.

Ma voltunk egyébként bringával Fonyódon meg közben találkoztunk Geri egyik haverjával is aztán vele beszélgettünk, meg pancssikáltunk Balatonban meg ilyesmik..

Most meg megpróbáltam a Zsuzsit felhívni de nem vette fel. Hááát van ilyen:)

 

Álmos is vagyok. Lehet el kéne mennem aludni. Bár kicsit korán van hozzá. Talán megnézek egy filmet. Vagy még nem tudom. De majd eldöntöm:)  Keresek még valami idézetecskét aztán befejezem:)

 

 

       A boldogság útja

 

Szerethet minden ember, de aki nem mer,

fallal védi szívét, lelkét, s életét.

 

Védi, s óvja, minden bajtól, bútól,

megóvja életét, s kis burkában bujdokol.

 

Boldog így viszont sosem lehet,

mert ki szívét fallal védi, az életét boldogtalanul éli.

 

De aki kitárja szívét, s beengedi a fényt,

talán baj, s bánat éri, de életét boldogan éli!

 

Legyetek jók!:)

 

SZIASZTOOOOOOOOOK:D:D:D:D

 

 

 

2008.06.30.

 

Csonkolom mindenkinek kezét lábát xD…:P

 

Nos hol is kezdjem? Annyi minden történik ám itt néhány nap alatt, hogy azt alig lehet leírni :P, na jó lehet mégse, de azért ez-az van itt is.

 

Idő közben vasárnap lett tegnap és lejött Ráhel. Ma meg voltunk tecsóban (tesco) ahogy itten monnyuk ..:P Vettünk ezt-azt(természetesen nem sört vagy további ezekhez hasonló dolgokat mert az ártalmas és az alkohol különben is „Öl, butít és savakkal aldehidet képez!!!” xDxDxD:P) meg sok haszons élelmiszert és MAXIMILIAN-t, ő a medve vagy majom szerű báb, olcsó volt meg minden és tökre tetszett(ja persze, h a játékosztályt is bejártuk picit) és beleestem majd megvettem :P.

Hazafelé, háth, volt pakkunk bőven, de azért csak sikerült ideérni, a sooook-soook nehéz súlyos csomag ellenére is(hú ezt elnyújtottam kicsit és sok értelme se volt, mind1:D)

 

Most meg miközben irkálom eztet, előbb sms-eztem Zsuzsimmal, köszöni megvan meg minden, de sajna nem jön le balcsiraL.. majd olyan 7-8 körül hazamegyek és akkor látom :D.

Ja meg Ráhel fújja az Andrásnak szülinapjára vett(július 4.) magyar furulyát ami berkenyefából van és hosszú és nagy és nehezen lehet emiatt vinni ide-oda(olyan hosszú legalább mint a spagetti:p).

 

Őőőhm, a szomszédok, szerintem már nehezen viselik a furulyán képzett nem teljesen tökéletes hangokat. De persze kit érdekel amíg nincs 10 óra addig lehet csinálni bármit:D

 

Holnap meg jön délelőtt András és Rolibolikaaaa xD:D(drága ivócimborám xDxDxD:P:P:P… LoL xD, na nem ám, csak vicc ám xD heheheeeeeeeee:D) De az jó lesz ha jönnek. ÉS pénteken éjjel meg szombatra virradóan nagyon jó idő legyen és HORGÁSZUUUUUUNK:D:D:D

 

Ja meg a lányeget még nem is mondtam. Kezet fogtam ma KÉT (2) kéményseprővel. Szerintem nagyon nagy serencsém lesz ezután az fix XDXDXD.

 

Na puszi a lányoknak, hátbaveregetés a fiúknak

 

CIAOOOOOOOOOO:D:D!!!:D:PxD:D

 

 

 

 

 

 

2008.07.02.

 

Hujjj-huujjj xD:P blőőőőőőőőőő

 

 

Jóreggelt kívánok minden olyan kedves kis aprócska olvasómnak, akik még oly kedvesek, hogy megmaradtak mellettem:P Feltéve ha van még ilyen. Mivel mostanság(az utóbbi egy hétben) nem került fel írás mivel nem vagyok net közelben  :S… Na de sebaj..

 

Mivel ez napló és „rólam, életemről…” ezért most írok errőlJ

 

Tegnap megjött András meg Rolibolika, és ez jó:D. Aztán pancsikoltunk sokat Balatonban, meg nem tudtuk eldönteni, h horgásszunk e vagy sem. Végül nem horgásztunkJ. Ellenben próbáltunk wlan-ozni (játszani) aztán nagy nehezen sikerült is valamit összehozni de hát nem volt hosszas az öröm mivel valakinek mindig befagyott a gépe, szóval ez is abbamaradt :P (pont)  

Közbe ettünk, ittunk, jót mulattunk, és elszívtuk végre a tavaly óta tartogatott „híres” kubai szivart, és megállapítottuk, hogy nem is rossz :P:PxD..

 

Este(éjszaka) meg filmnézés. Érdekes volt. Ilyen egyszer nézős de azért van mondanivalója. A címe a Harcosok klubja. Kb. ilyen célkeresős film. Hogy mi az értelme az életnek meg ilyesmik, és ez egy verekedős köntösbe bújtatva. Hogy amíg nem tudjuk, mit akarunk elérni az életben és semmi különösebb célunk nincs addig nem tudjuk sohase önmagunkat adni. De szerintem az ember életében sok cél kell. Mindig újabb és újabb célok. Mert mi lenne ha nem így lenne? SEMMI. Elértük a kitűzöttet ÉS? Utána mi legyen, nem tudod meddig élsz, és azt se tudod, hogy mikor unsz rá az elért cél élvezésére. Ezért mikor épp élvezed ki de már lanyhul a láng, ki kell tűzni újat. SZERINTEMJ de majd meglátjuk :D..

 

Zsuzsi meg most hiányzik. Evvvan:PJL

 

Kéne még ide valami ütős idézet:P na jó nem kell ütős. Csak egy szimpla idézet:)

 

„Az idők kezdete óta imádjuk szapulni a külső világot. Holott valamennyiünk műve, képmása a kor, amelyben élünk. Mert tettünk érte, vagy mert nem tettünk ellene.”

 

SZIASZTOOOOOOOK:D:D:D:P:D

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr70552890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.