Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

La illaha... xD™

2008.09.14. 20:11 | retes | Szólj hozzá!

Hát tudjátok az az érdekes, hogy most kedvem van írni. Szóval írok. Még nemtom mit. Meg eddig különben is csak bambultam. Meg hiányzik valami. Nemtom mi mert nemtom mi az, h "valami". Innentől kezdve oly tág fogalommá bővül ez, h végtelen lesz. Azt meg én még nem értem... Beküldtem egy verset a versíró versenyre xD ez de hülyén hangzik:D.. Na sebaj:D. A hangulatom most éppen off mer ugye valami hiányzik. Ilyenkor ált. elkezdek enni de rájövök közben h nem a kaja hiányzik. Aztán néha eltűnik az érzés. De hát puff neki. Fiatal vagyok. Legalábbis egyenlőre ezt mondom. Azért majd sztem 40 évesen már nem mondom. Akkor majd kitalálok valami mást:D... Akkorra majd írok valami szarfos könyvet amit senki se akar olvasni. De lehet h nem. Még nemtom. Még a holnapot sem tudom. Ez is rejtély számomra. A jövő titokzatossága előtt pedig illik leborulni :DxD:P:):D...

Majd meg akarom nézni a Szerelem a kolera idején c. filmet. Biztos van olyan jó mint a könyv:D Vagy ha nincs akkor meg így jártam. Milyen érdekes, h msn-en az emberek nagy része vagy elfoglalt vagy nincs a gépnél vagy vmi ezekhe hasonló állapotban van.Én most épp elérhető vagyok.

Vannak akik tudnak mindent. Ez botrányos xD...

Egyébként "La illaha illa alla, wa Muhamadum rassul Allah xD..." nemtom csak úgy eszembejutott:D

 Hol volt hol nem volt. Egyszer csak eltévedt a tisztáson. Gondolta magában, hogy megy mendegél, de csak állt egy helyben. Arra járt a tüskés bölömbika és megkérdezte tőle: -Mit bámulsz itt? Mire azt felelte: - Semmit. Azzal tovább is ment. Már a hajnali derengés is látszott mikor egy csárdához ért.Evett volna bent de nem volt pénze. Ezért kiharapott egy falatot a térdkalácsából. Megkente lekvárral és elnyammogott rajta 120 esztendeig. Gondolta ez már túl sok, és azon nyomban meghalt.... Ha meg nem halt volna, az én mesém is tovább tartott volna xD....

 

Na legyetek jók:D

 

Fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjunk elmenni. Elszakadni. Megszabadulni. Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy.”

/ Paulo Coelho: A Zahir /

 

Csonkolooooooom XD:P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr39663374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.