Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Túra déj...xD

2008.09.30. 21:18 | retes | Szólj hozzá!

Szépjóestét kívánok minden rendes és rendetlen olvasómnak:D

Nos nem volt éppen rossz napunk/om. Reggel ugyebár mint a jólnevelt gyermek az iskola felé vettem utamat csak valamilyen módon nem a suliban hanem mellette illetve urán buszvégen kötöttem ki. Na mondom ha már ott vagyok meg Ancsy,Edina és Tomi is akkor menyjünk túrázgatni jakabhegyre mert, hogy az feelinges:P. 9kor felszálltunk a 24esre és már száguldottunk is égervölgybe. Aztán ott én balra akartam menni Tomi meg jobbra:S.. Végül jobbra mentünk:s.. De se baj onnantól én mentem elöl :P:DxD.. Kis kerülővel ugyan és némi állatok által használt csapáson de feljutottunk a tetőre(éger). Nos innen már csak egy köpés ugye a kolostor. Szóval nem az de én 5 percenként monddtam h már nincs messze melynek Edina akit többnyire húztunk vagy toltunk a hegyre, egyáltalán nem örült. Nemtom mért..:PxD...Útközben Ancsy közel halálos sokkot kapott egy kb 20 cm-s siklótól ami valóban nagyon rémisztő dolog de hát azért őőőőőőőőőő:D:D na mind1 Jógyerek lévén megvígasztaltam asszem:D. No de ezen a kis incidensen túlesve haladtunk is tovább, s egyszer csak "Jééé, ott van egy ház" felkiáltással élt Ancsynk és télleg volt és felértünk:D.

Pihiztünk meg falon meg kútba ugráltunk meg fényképeztünk meg mindenféle kajálás MUFFIN-os küldések(melyet szintén a már sokat emelgetett hölgynek köszönhetünk(nem írom le a nevét mer szóismétlés lenne :P:P:P). Majd go Zsongorkőre ahol megbontottuk az emlegetett hölgy finom borát aminek a fele bennem landolt.... NC... pedig én nem akartam télleg. De télleg:D. Ott is ellightoltuk az időt és indultunk vissza a civilizált életbe.

Este lett. Mentünk üzleti gazdtanra. Jó volt az óra. Megterveztük a következő túráinkat:D.. Meg persze figyeltünk is csak szegény agyunkból sokminden kiesett. Kb az óra egész anyaga. Lyukas sajna, majd befoltozzuk:DxD:P...

ÉS kaptam csokit intersparban majd hazajöttem és most írok-írok és írok. Mert ugye az jó dolog:D.

Kis csapatunkról idebiggyesztek egy képet is:D. Továbbiak nálam kérhetőek:P:P

 

 

 

És kaptok egy idézetet is mert rendes vagyok:D:P

 

„Az élet folyamatos tanulás, és az egyik tantárgy, amit meg kell tanulnunk: az emberi kapcsolatok. A világegyetem adja fel a leckéket. Ha nem tanulunk meg egy leckét, akkor azt újra feladja nekünk. Néha osztályt ismétlünk ugyanazzal a személlyel, néha pedig egy új emberrel, de a régi problémával.” (Andrew Matthews)

 

Pápááááááá:D

 

és üdvözlöm Táti1-et(feltéve ha még él :PxD:D)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr60689735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.