Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Milyen fura

2014.02.28. 20:49 | retes | Szólj hozzá!

Milyen fura, hogy azt gondolom, hogy mikor szolgáltatást nyújtok én teszek szívességet másoknak. Tulajdonképpen ők tesznek nekem, hogy igénybe veszik a szolgáltatásomat. Azért ez elég fura gondolat. Amúgy meg néha furcsa magyarul írni vagy magyar szöveget olvasni. Néha elgondolkozok, hogy nem is kéne magyarul írnom. Kiveszett belőlem a szépség? Gyah.. Furcsa. Amúgy mindjárt megyek mert még hivatalos vagyok egy helyre. Szval megjelenek ott. Bár sokáig nem akarok maradni, max pár órát. Úgyis az lesz h végig Zsoltal fogunk dumálni. Na de sebaj. Legalább ott leszünk és elmondjuk h ott voltunk. 

Mostanában amúgy igyekszem minél többet mosolyogni. De valahogy a hét végére kezdem elveszíteni megint az erőmet hozzá. De igyekszem új lendületet venni és visszaszerezni :D

 

Na legyetek jók. Pá :D

Parketta

2010.04.11. 00:51 | retes | Szólj hozzá!

Nill precíz ember volt. Az ingeit élére hajtva tette be a szekrénybe mindig, a kávét pedig ha kellett szemenként leszámolta annak érdekében, hogy a maják ősi receptjének megfelelő és ízvilágú fekete kotyvalékát elkészítse. Ő volt Nill. Azonban neki is, mint minden embernek megvolt a maga gyengéje. Ez pedig a parketta volt. Igen, elsőre kicsit furcsán hangzik de imádta a parkettákat. Olykor órákat metrózott és buszozott, hogy megtekinthessen egy-egy ritka padlózatot. Mikor velencében járt, csak a parkettákat figyelte meg a palotákban semmi mást. Egy bánata volt csak Nill-nek. Neki nem volt parkettája, mivel kis embernek számított világ-életében, és csak linóleumra futotta neki gyatra fizetéséből.

Egy napon az interneten böngészve egy hírdetésre bukkant. "Rendeljen bambuszparketta mintát, most INGYEN" , szólt a hírdetés. Nill azon nyomban megrendelte a mintát és néhány napon belül kézhez is kapta. Mikor kibontotta a csoagolásból, megborzongott és betöltötte orrüregeit a friss parkettának az illata. Mámorító érzés volt ez számára és szinte falta a frissen sajtolt bambuszparketta illatát.

Bárcsak lehetne belőle több és több...- gondolta magában Nill. Azonban ekkor remek ötlete támadt és egyből hozzá is fogott megvalósításához, hiszen remek ötlete csak nagyon ritkán akad az embernek. Felhívta az összes barátját, ismerősét, rokonát, szomszédját, sőt még az idegklinikát is ahol nemrég parkettaelvonókúrán vett részt, és megkért mindenkit, hogy rendeljen egy általa meghatározott bambuszparketta mintát majd adja át a számára.

Teltek múltak a napok és hamarosan Nill alig bírta emelgetni a telefont mivel annyian hívták, hogy mikor vihetnék át neki a parkettákat. Hamarosan több raklapnyi parkettája gyűlt össze, melyel akár az egész lakását is beburkolhatná. Azonban Nill csak ámult és a parketta mámorító illatában lebegett.

Pár hónap múlva, miután eleget szagolta már a parketta mámoros illatát, elhívott egy szakembert aki leparkettázta az egész szobakonyhás kis garzonlakását. Nill boldog volt és minden nap boldogan járt be dolgozni, főnökei mikor ezt észrevették és kérdezték, hogy mitől van ez csak ennyit válaszolt: PARKETTA.

Teltek az évek és a parketta mintha mit sem változott volna, Nill azonban egyre többet. Néhány hónapja folyamatos tüsszögőrohamai voltak amint a lakásába lépett. Egy nap eldöntötte, hogy felkeresi orvosát aki megállapította, hogy bambuszparketta allergiája van ezért muszáj a lakásában lévő burkolatot eltávolítania.

Amint az orvos ezt kimondta Nill dühében elviharoztt és felgyújtotta egész lakását majd egy Zulu törzsnél lelt menedéket valahol Afrikában. Azóta ott él és parketta helyett már a  járólapok járnak a fejében...

braunprize

2009.01.12. 17:19 | retes | Szólj hozzá!

Címkék: core77 braunprize

Katt ide http://www.core77.com/braunprize2009/list.php?img=496a2eb331a9f és szavazzatok a képemre :)

A magyarázat:

2008.10.20. 11:01 | retes | Szólj hozzá!

Vége van mert megtaláltatott,

De minden vég egy új kezdete,

Leld meg az újat barátom,

És megint találkozhatsz velem…

 

This is...

2008.10.03. 15:37 | retes | Szólj hozzá!

This is the END :)

Túra déj...xD

2008.09.30. 21:18 | retes | Szólj hozzá!

Szépjóestét kívánok minden rendes és rendetlen olvasómnak:D

Nos nem volt éppen rossz napunk/om. Reggel ugyebár mint a jólnevelt gyermek az iskola felé vettem utamat csak valamilyen módon nem a suliban hanem mellette illetve urán buszvégen kötöttem ki. Na mondom ha már ott vagyok meg Ancsy,Edina és Tomi is akkor menyjünk túrázgatni jakabhegyre mert, hogy az feelinges:P. 9kor felszálltunk a 24esre és már száguldottunk is égervölgybe. Aztán ott én balra akartam menni Tomi meg jobbra:S.. Végül jobbra mentünk:s.. De se baj onnantól én mentem elöl :P:DxD.. Kis kerülővel ugyan és némi állatok által használt csapáson de feljutottunk a tetőre(éger). Nos innen már csak egy köpés ugye a kolostor. Szóval nem az de én 5 percenként monddtam h már nincs messze melynek Edina akit többnyire húztunk vagy toltunk a hegyre, egyáltalán nem örült. Nemtom mért..:PxD...Útközben Ancsy közel halálos sokkot kapott egy kb 20 cm-s siklótól ami valóban nagyon rémisztő dolog de hát azért őőőőőőőőőő:D:D na mind1 Jógyerek lévén megvígasztaltam asszem:D. No de ezen a kis incidensen túlesve haladtunk is tovább, s egyszer csak "Jééé, ott van egy ház" felkiáltással élt Ancsynk és télleg volt és felértünk:D.

Pihiztünk meg falon meg kútba ugráltunk meg fényképeztünk meg mindenféle kajálás MUFFIN-os küldések(melyet szintén a már sokat emelgetett hölgynek köszönhetünk(nem írom le a nevét mer szóismétlés lenne :P:P:P). Majd go Zsongorkőre ahol megbontottuk az emlegetett hölgy finom borát aminek a fele bennem landolt.... NC... pedig én nem akartam télleg. De télleg:D. Ott is ellightoltuk az időt és indultunk vissza a civilizált életbe.

Este lett. Mentünk üzleti gazdtanra. Jó volt az óra. Megterveztük a következő túráinkat:D.. Meg persze figyeltünk is csak szegény agyunkból sokminden kiesett. Kb az óra egész anyaga. Lyukas sajna, majd befoltozzuk:DxD:P...

ÉS kaptam csokit intersparban majd hazajöttem és most írok-írok és írok. Mert ugye az jó dolog:D.

Kis csapatunkról idebiggyesztek egy képet is:D. Továbbiak nálam kérhetőek:P:P

 

 

 

És kaptok egy idézetet is mert rendes vagyok:D:P

 

„Az élet folyamatos tanulás, és az egyik tantárgy, amit meg kell tanulnunk: az emberi kapcsolatok. A világegyetem adja fel a leckéket. Ha nem tanulunk meg egy leckét, akkor azt újra feladja nekünk. Néha osztályt ismétlünk ugyanazzal a személlyel, néha pedig egy új emberrel, de a régi problémával.” (Andrew Matthews)

 

Pápááááááá:D

 

és üdvözlöm Táti1-et(feltéve ha még él :PxD:D)

 

Miről is?:D

2008.09.28. 14:47 | retes | Szólj hozzá!

Miről is akartam írni? Pff, franc tudja. Talán a szánsájn-ról xD végre süt a napcsoka:D. Bár az ég fele meg felhős. Na de se baj attól még látni a másik oldalon, hogy süt.

Épp azon gondolkodom, h ki kéne menni picit. Talán bringázni vagy ilyesmi. Lehet kimegyek. Holnap meg lesz összesen egy órám. Mely tart 14-16-ig. Összesen:p .. És elhagytam a fele jegyzeteimet. Szóval majd asszem elkérem Juditét aki szépen ír és lefényképezem őket és kinyomtatom és akkor meglesznek. Vagy esetleg megtalálom a füzetem. Bár sok esélyt nem látok rá. Na mind1...

Asszem tanulnom kéne. Talán fogok is. Ez most úgyérzem megint egy olyan írás lesz ami nem fontos.

talán majd folytatom szóval valószínüleg nem.

pá:)

minden okkal van

2008.09.27. 19:47 | retes | Szólj hozzá!

Előbb még azon gondolkodtam amit ma Juci mondott, h mi van ha csak álmodjuk ami történik velünk és nincs itt semmi se. Ilyen matrix feeling. Persze szerinte se feltétlenül így van de néha Én is elgondolkozom ezen. Mert ha így van akkor mi értelme van bárminek is.Elvileg akkor semmi. De csak nem így van. Csak nem képzelgünk. És csak létezünk. Egyébként fáj a lábam picit. Elfáradt az is mint én.

Nemtom mi értelme van. Ezen gondolkozom itt. Na mind1. Lényeg, hogy van. NA sebaj. Megy tovább. Ha az ember a gondolkodik lehet nem jó. Lehet nem érdemes róla. Csak szimplán kell.

Igen jól látod kihagytam szavakat. Találd ki mi az és kapsz cukorkát:p...

 Lassan kezdem megérteni az őrülteket. Ugrabugrálnak a gumiszobában és tök jól elvannak. Néha üvöltenek, néha rángatóznak és elborult elmével méláznak az élet értelmén. Asszem nem sok választ el az őrültektől xDxDXdXdXd lol....

 "Én vagyok az egyetlen ember akivel jó lenne egyszer...sálálááááá defender"...

Evvan..

 El kell bújni mint 6 évesen mikor sokat bújócskáztam mert akkor még élveztem. Csak azt nem amikor megtaláltak. Na ma ezzel az a baj, h lehet h nem találnának meg mert nem is keresnének. Pedig a bújócska jó játék. De az emberek túl önzőek ehhez a játékhoz a mai társadalomban.

 Nyerek ugye ájpodot? ugye igen. Oké köszi...

 

Hol volt, hol nem volt élt egyszer egy paraszt ember. Sok öröme és bánata volt az életben de egyszer csak meghalt. Ekkor odament a fia a sírjához és azt monddta neki. Minek éltél ha meghaltál, minek voltál ha már nem vagy? Ekkor azt felete az öreg. Mer fasz se akar meghalni mielőtt még élhetett volna xD... A gyerek ezt megértette és ment örömmel tovább, hol újból sújtotta őt sok öröm és ármány :D...:P

Na puszi lányok, pacsi fiúk. Kaptok egy idézetet:

 

 

Úgy érezte, valami kiterebélyesedik, szétárad benne, melegen, lágyan és parttalanul, és ez a valami számtalan kézzel húzza le magához; hirtelen elviselhetetlennek érezte, hogy így álljanak itt egymás mellett, talpuk keskeny síkján egyensúlyozva, nevetségesen felegyenesedve, ahelyett, hogy mindent feledve leroskadnának, és engednének végre bőrük zokogó kívánságának, annak, ami régmúlt évezredek mélyéből szólítja őket, onnan, ahol még nem volt semmi, sem gondolat, sem kérdés, sem kín, sem kétely - csak a vér sötét boldogsága létezett. (Erich Maria Remarque)

 

Pááááááááááá:D

 

 

=):) Most nincs cím. néha nem fontos:)

2008.09.25. 21:45 | retes | Szólj hozzá!

üdvözlök mindenkit:). Most már elég álmos vagyok ahhoz, hogy írjak :P Tom hülyén hangzik de ez van:D.. Tegnapi este? Háááát, húzós volt de hazaértem meg ma is beértem egyetemre :D. Ugyan negyed óra késéssel mert elaludtam de sebaj:D...

egyébként most is elég álmos vagyok már és szerintem 10 felé elmegyek aludni. De még nem biztos. Majd kdierül. Lehet később mek. Állítólag a szél is fúj. Én ugyan nem hallom de ancsy szeritn fúj. Igazából asszem nem is lényeges, h fúj e vagy sem. Csak megemlítettem.

Zenét hallgatok meg msn-ezek. Igazából asszem a mai bejegyzésben nem lesz semmi extra meg bölcs dolog mert most nem jön össze megint. De hát nekem se jöhet össze mindig minden:D.. Ezért vagyok/vagyunk emberek. Van amikor sikerül s van hogy nem. Élet:D ÉLJED!.. és fogadd el a másikat olyannak amilyen:D

 

Na legyetek jók drágáim

 

A létezés gondja, baja közepette hirtelen túláradó meggyőződését érzem, hogy a mi sorsunknak egybe kell fonódnia. Érzem, hogy nem létezik más élvezet, mint az Ő élvezete, nincs szomorúság, csak mikor Ő okoz fájdalmat a sóhajával. Szerető mosolyában minden boldog lesz. Elhalványulnak korábbi hivalkodó ambícióink, kötöttségeink, terveink, nézeteink. A kedvéért hátat fordítunk a társadalmi elvárásoknak - ilyen a szerető. Ez a szerelem. (Benjamin Disraeli)

 

Sziasztoook:D:D

 

 

Számoljunk egy picit xD...

2008.09.22. 22:37 | retes | Szólj hozzá!

Címkék: de antoine saint exupéry

Szépjóestét vagy éjszakát kívánok mindnekinek. Legalábbis most mikor írom ezt a bejegyzést:).

Ma volt 8 matekom. Egy tanárral. Kényelmes volt... Na jó nem xD... De kibírtuk valahogy és most két hétig nem lesz:D:D, JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ xD...(mármint nem matek csak ez a matek:D).

Mindegy közbe beiktattunk egy kis Monte Christo-t is:P. Aztán Tomival otthagytuk Edinát meg Ancsyt akarom mondani nem akartak utánnunk jönni:D... :$:$.. Aztán visszatértünk külön utakon a ttk-ra. És kaptunk Tomival Ancsytól bögrét :D (ezúttal is köszönjük:D) Szép mosolygós belül kék kívül bordós bögre:D. Aztán még 4x45 perc matek szenvedés és véége:D.. Most meg itthon ülök laptopommal és írom eztet. Utánna meg sztem megnézem a Good Will Hunting c. filmet:)

 

"Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem a váratlan örömöket és magaslatokat! Őrizz meg attól a naiv hittől, hogy az életben mindennek simán kell mennie! Ajándékozz meg azzal a józan felismeréssel, hogy a nehézségek, kudarcok, sikertelenségek, visszaesések az élet magától adódó ráadásai, amelyek révén növekedünk és érlelődünk! Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához!"

(Antoine de Saint-Exupéry)

Sziasztooooooook:D

My aims... :)

2008.09.21. 15:50 | retes | Szólj hozzá!

Címkék: afrika barátok célok utazás usa számításelmélet

Azon tűnődöm itt a nagy számításelmélet tanulás közben, hogy milyen célokat akarok megvalósítani 20 éves koromig. Tehát az elkövetkezendő kb másfél(picivel több) évben :).

Igen ez amolyan bakancslista féle csak mégse az mert nem halálom előtt akarom ezeket megtenni(illetve ha úgy nézem akkor de, na mind1:D).

Talán kezdem az utazásokkal. Egyik ilyen a jövő nyári USA-s terv. Aztán még be szeretnék iktatni egy last minute-es afrikát vmikor január környékén v ahogy lehetőség van rá:D. Európán belül meg Amsterdam esetleg mé Párizs =). Persze ezekhez kell az is, h egyetemen átmenjek mindenből v legalábbis amiből csak emberileg lehetséges és elvégezzem az első évemet aztán a másodikat is végül :D. Meg persze legyen sok buli és barátok és balaton is picit :D. Mert azt mondom, h most vagyok fiatal most kell menni  és olyan dolgokat csinálni amire 30-40 évessen már nincs lehetőége az embernek v nem érdemes belekezdeni. Esetleg ezekből a dolgokból profitálok majd később. Vagy valami ilyesmi:D.

A 20 ilyen vízválasztó sztem. Amikor már inkább vagy felnőtt mint 18 évesen. Legalábbis most így érzem. Persze lehet úgy leszek a 20 betöltésével mint a 18-al. Ott voltam németországban, reggel felébredtem, és nem éreztem semmit. Aztán bejött Jakob és németül boldog 18. (felnőttéválós) szülinapot kívánt. Meg kaptam tőlük ajándékot meg osztálytársaktól-barátoktól akik nem voltak velünk sok 18. sznapot kívánós sms-t. Vajon a világ mely pontján leszek mikor a 20-at töltöm be? Fogalmam sincs. De valószínüleg bárhol legyek is majd akkor, nem fogom érezni egyből, h Én most 20 éves vagyok és, hogy éppen hol tartok az életemben. Azt majd csak idővel. Mikor leülepedik minden. Majd akkor:)..

Nézzétek ezt a targoncás oktatófilmet. Ha nem érted az se baj, nagy poén xD:

 

 

Na visszamegyek a számelmélethez meg a turing gépekhez xD..

 

 "Aki más naplóját olvassa, azt kapja, amit megérdemel." (David Sedaris)

Pápusiiiiiiiii:D:)

Nothing...:):S

2008.09.20. 23:02 | retes | Szólj hozzá!

Címkék: szombat semmittevés hiperkarma zöldpardon

Nos kedveskéim. Örömmel tapasztalom, hogy a tegnapi napon már 13-an olvastatok:D. Köszi nektek. És azt is láthatjátok majd h ki honnan olvasott mert ott jobb oldalt fent van egy ilyen cucc (szakbarbárok kedvéért "feed") ami mutatja:D:P.

Hogy őszinte legyek ez a hétvégém elég nyomott volt. Konkrétan semmit sem csináltam. Na mind1. Mostmár túl vok rajta. Holnap meg vasárnap aztán hétfő és megint kezdődik egy hét. MEglássuk milyen lesz.

Egyébként most hiperkarmát hallgatok. A zöldpardon c. számuk megy már sokadszorra:D.. Szeretem ezt a számot. Akit érdekel itt van:

 

Nézzétek meg. Remélem tetszik=). Meg a slideshow-clip is jó hozzá sztem. Jópofa:).

 jújj ugye nyerek ipod-ot, ugye nyerek?:D Tudom már monddtam de megint mondom, hogy szurkoljatok légysziiiiii:D.

Egyébként megint elvágyódásos vagyok. Vhova messze nemtom:D. Mondjuk kanadába :P..

Most gondoltam írhatnék még emebrekről akik nincsenek pécsett vagy betegek vagy nem érnek rá de nincs kedvem asszem. Majd írnak magukról ha akarnak:D.. Aki tudja a címet az kommentelhet is. Ennyi. Jó persze sokan nem tudják vagy vannak akik tudják de azok meg nem biztos, h udják, h ki vagyok.

Mostanában nem színesítem a dolgokat. Ma se fogom. De egy idézetet teszek azért ide:):

 

"Te meglátsz valamit, és azt kérdezed: "miért?", de én megálmodok sosem volt dolgokat, és azt mondom: "miért ne?." (George Bernard Shaw)

 

SZIASZTOOOOOOOOK:)

HejjjxD:D:P:D

2008.09.19. 19:37 | retes | Szólj hozzá!

Hát gyönyörű csillagos jóestét kívánok minden elvtársnak! xD:D... Jajj nem azok az idők már lejártak. Hoppááááá:P... Nem is éltem akkor :P, és nem is fogok már asszem. Hacsak nem mek el észak koreába:D mondjuk elmennék szívesen. Kíváncsi lennék milyen hely lehet.

Ma mi volt? Hát suli, nagy egyetem, kávé Ancsynál, Árkádban császkálás/ülés meg megint suli csak akkor épp a ktk :D HÁt igen a jobbak mint Én két egyetemre járnak egyszerre XD... LoL:D Na sebaj:D Ja egyébként láttok egy ilyen új hírdetést amit azért tettem ki mert ha kint van akkor nyerhetek ipod-ot:D Szóval drukkoljatok majd:D És most bringázhatnékom van. V vmi sportolhatnék. Mind1 csak vezesse le a fölös energiáimat. Lehet súlyzózgatok kicsit:D az majd levezeti:D:D

 Na gyúrtam wazze xD:P...

idézet(lehet h már volt nemtom:)):

“Hiszen nem a dolgokban rejlik a hiba, hanem magában a lélekben. Ami a szegénységet nyomasztóvá tette számunkra, a gazdagságot is nyomasztóvá teszi. Miképpen egyáltalán nem számít, hogy a beteget faágyba vagy aranyágyba fekteted-e - bárhová cipeled, betegségét magával cipeli -, úgy nem számít az sem, gazdagságba vagy szegénységbe helyezik-e a beteg lelket. Vele tart gyarlósága.” (Seneca)

 

Páááááá:D

Csókolom jóreggel!!!

2008.09.18. 23:38 | retes | Szólj hozzá!

Na jó... este van. Dögöljetek meg megint nincs igazam xD.... Igen ittam. De hát nem akartam, h a véralkohol szintem nullára csökkenjen. Evvan. Egyébként meg könyvet fogok írni mert úgy döntöttem, h nem várok vele. Monddtam, h kéne ilyen meg olyan tapasztalat. És ha jól ebelgondolok meg is volt. Szóval nekiállok könyvet írni. Mikor lesz késsz még nemtom de majd talán egyszer. Kedves kis aranyos és olvasható, érthető book lesz. Majd aki kedves nekem az kap belőle tisztelet példányt. Nem mondom meg mi lesz benne, meg azt sem, hogy miről fog szólni. De írni fogok. Mert az jó.

Hol is tartottam? Nem emlékszem:D xD... na mind1. Hiányzik... most épp nagyon. Majd elmek megkeresem.

Niiiiiiiieels Holgersoooon, ott repül Márton lúdoooooon. Sálálálálááááááá sáláláláláláláláááááááááá....... NO comment. Holnap ha nem csinálnék semmit akkor elkezdem a könyvem írni. De lehet, h nem. Na sebaj

 

puszipááááááááááááááxD....

La illaha... xD™

2008.09.14. 20:11 | retes | Szólj hozzá!

Hát tudjátok az az érdekes, hogy most kedvem van írni. Szóval írok. Még nemtom mit. Meg eddig különben is csak bambultam. Meg hiányzik valami. Nemtom mi mert nemtom mi az, h "valami". Innentől kezdve oly tág fogalommá bővül ez, h végtelen lesz. Azt meg én még nem értem... Beküldtem egy verset a versíró versenyre xD ez de hülyén hangzik:D.. Na sebaj:D. A hangulatom most éppen off mer ugye valami hiányzik. Ilyenkor ált. elkezdek enni de rájövök közben h nem a kaja hiányzik. Aztán néha eltűnik az érzés. De hát puff neki. Fiatal vagyok. Legalábbis egyenlőre ezt mondom. Azért majd sztem 40 évesen már nem mondom. Akkor majd kitalálok valami mást:D... Akkorra majd írok valami szarfos könyvet amit senki se akar olvasni. De lehet h nem. Még nemtom. Még a holnapot sem tudom. Ez is rejtély számomra. A jövő titokzatossága előtt pedig illik leborulni :DxD:P:):D...

Majd meg akarom nézni a Szerelem a kolera idején c. filmet. Biztos van olyan jó mint a könyv:D Vagy ha nincs akkor meg így jártam. Milyen érdekes, h msn-en az emberek nagy része vagy elfoglalt vagy nincs a gépnél vagy vmi ezekhe hasonló állapotban van.Én most épp elérhető vagyok.

Vannak akik tudnak mindent. Ez botrányos xD...

Egyébként "La illaha illa alla, wa Muhamadum rassul Allah xD..." nemtom csak úgy eszembejutott:D

 Hol volt hol nem volt. Egyszer csak eltévedt a tisztáson. Gondolta magában, hogy megy mendegél, de csak állt egy helyben. Arra járt a tüskés bölömbika és megkérdezte tőle: -Mit bámulsz itt? Mire azt felelte: - Semmit. Azzal tovább is ment. Már a hajnali derengés is látszott mikor egy csárdához ért.Evett volna bent de nem volt pénze. Ezért kiharapott egy falatot a térdkalácsából. Megkente lekvárral és elnyammogott rajta 120 esztendeig. Gondolta ez már túl sok, és azon nyomban meghalt.... Ha meg nem halt volna, az én mesém is tovább tartott volna xD....

 

Na legyetek jók:D

 

Fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjunk elmenni. Elszakadni. Megszabadulni. Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy.”

/ Paulo Coelho: A Zahir /

 

Csonkolooooooom XD:P

 

egyben:p

2008.09.14. 11:43 | retes | Szólj hozzá!

Címkék: napjaim

Régen írtam tudom, én. Talán bele is vágok a közepébe és nem írok bevezetőt meg olyan dolgokat amiket a magyartanárok előszeretettel elvárnának az embertől. Lehet, h nem szép tőlem, de ez van:P xD... Nos igazság szerint eltelt az első egyetemi hetem. És jó volt:) PErsze az analízist leszámítva ami annyira nem:D.. Előadás meg gyakorlat tanár is elég érdekessek ebből a tárgyból xD... Pénteken kétszer ebédeltem. Egyszer sikerült Ancsynál egyszer meg Mamánál xD... Aztán este végül nem mentünk sehova se de Dóri gépét sikerült megcsinálnom:). Szombaton meg cirkuuusz xD... Aztán monddta Juci, h Ő már milyen régen volt és h ha nem zavar akkor eljönne. Aztán eljött:D Utánna meg bevásárolgattunk aztán nála csinálgattunk tök finom salátát :D meg el teázgattunk filmet néztünk(nekem annyira nem jött be se a film se a mondanivalója) meg kicsit iddogáltunk és megvitattuk a nagy dolgokat:D. Aztán eljöttem haza és aludtam(na jó előtte felmentem msn-re picit :P) és felkeltem ma aztán most itt vagyok és írogatok :D. Ma mi lesz még nemtom, mert Vica meg Máté akartak du. bemenni városba de sztem nem megyüönk vagy nemtom. Bár ha nem megyünk lehet angolozgatok picit v átnézem a jegyzeteimet:). Mellesleg eléggé tömör gyönyör ez az írásom de már fent említettem, hogy ez ilyen lesz:D. Most folytatom az egybe írást bekezdések nélkül, csak hogy ne legyen olyan hosszúnak tűnő az írás :P. De majd lehet írok olyat is amikor mindent egybe írok aztán majd csinálok kutatást, hogy ki olvasta végig így és ki volt az aki feladta mert túl nehéz volt neki:D:P. Gondolkodtam azon is, h lehet úszni kéne járnom. Ingyért van ha van pte-s diákom. Márpedig nekem van :P:D. De ez majd még eldől. Meg bringázhatnékom is lenne ha nem lenne hideg. Bár talán felöltözök és így is elmegyek:). És megint lezuhant egy repülő. Különös. Mostanában gyakran potyognak vagy lyukadnak ki. hmmmm... Na de most befejezem és kaptok egy idézetet:) JA a cirkusz tavaly jobb volt egyébként:D   :

„Kóstolgat az élet minket, gondoltál már erre? Hoz rengeteg jót, de mindig valami nagy árat fizetsz. Olyan terheket ró rád, meggebedsz. Aztán megint ad. Elvesz, ad. Néha azt érzem, figyeli, mit bírsz még…?”

/ Schäffer Erzsébet /

 

Pápusiiiiiiiiiiiiiiii:D:D

Mert én gondolok RÁTOK xD:D:P

2008.09.07. 20:15 | retes | Szólj hozzá!

Hol is kezdjem?:P Talán ott, h én is szeretem mások blogját olvasgatni, és senki nem írt ma semmit se. És kicsit mérges vok rájuk. Na de sebaj, amint a cím is mutatja, én gondolok rátok, tehát most írok. Lehet sokat, lehet keveset. De írok:).

A étvégém nem volt túl mozgalmas. Sőt, h őszinte legyek egyenessen ratyi volt... Tegnap, azaz szombaton lett volna ki baráti esti találka de miután, voltak oly kedvesek az emberek lemondani, így nem lett.... Se buli se semmi. Ma meg annyi volt az élvezet a napomban, h bringáztam egyet, ami jólesett. De ennyi. Ja meg kiolvastam a Gyertyák csonkig égneket. Az jó könyv:) MÁRAI, ajánlom mindenkinek:D. Szóval ez volt a hétvégém, és szar volt és nem élveztem. Na mind1, lehet h a jövő hétvégém se lesz jobb, sőt lehet sokkal rosszabb lesz, és megőrülök meg leszarnak és ááááh, és igen nyafizok és teszek rá magasról, h ki mit gondol most rólam:):P. Pedig rámférne egy buli. Nagyon. Hmm, bár biztos elbaszás lesz vmit és nem lesz. Báááh.. és semmi. Se nyúl se béla xD.. Mind1, vagy lesz v nem. Pedig kéne. LoL..:D

 Legalább nem kell reggel 8ra bemennem csak 14-re. Mondjuk 13:15-re mek be de ez mellékes:). Viszont minden második hétfőm meg jó szar lesz. Evvan... Kiv. vok az ing-sek majd milyen munkát ajánlanak. Nagyon kiv:). Mondjuk kis plusz pénz nem jönne rosszul. De hát ahogy ismereme ezeket biztos vmi extra durva lesz:) Na sebaj. Nyár usa mer kell. És ezekkel az itteni bíztatásokkal erősítem magam. Anyámból sokszor van mostanság egyébként elegem. Haggyon már békét nekem és élje a saját életét ne az enyémbe akarjon folyton beleszólni. Mind1, pár évet már csak kibírok itt aztán úgyis elköltözök. 21-22 éves korom körül már nemsűrűn szeretnék velük lakni. Aztán vagy külföld vagy pest. Ahogy alakul:) Vagy ol egyik hol másik. Vagy vmilyen sorrendbe mindkettő.:D Na befejeztem ezt is:D

Ma sokat írok. Ez érdekes. Majd olvasgathatjátok. Meg az is fura, h sok kézzelfoghatót asszem nem írok. De jó lenne téliszünetben elutazni vhova messze egy hétre. V tavasszal majd mint ahogy idén tavasszal németo-ba:) Na befejezem mára télleg:D

Legyetek jók:D:P

 

Tatiosz: A szív meghasonlottjai  

Azokra gondolok, akik meghasonlottak, mert becsapták, megsértették, hátba támadták őket; és azokra, akik csaltak, sértegettek, rágalmaztak - és ettől meghasonlottak.Ember vagy, így bármi megtörténhet veled, amit ember elkövetni, vagy eltűrni képes. Amint a tisztaságnak van tudománya, úgy a romlásnak is van. A bölcs, higgadtan fogadja az élet dolgait, az emberi szív kegyetlenségét, a lélek hamisságát is.De mit jelent a szívnek ez a szó: hamisság? - Feltételezi a csalást, az álságot, a képmutatást. Legkézenfekvőbb kelléke: a hazugság, mely az ártatlannak tűnő nagyotmondástól, szándékos félrevezetésig töméntelen formát ismer.Ilyen kegyetlenül hat a sértés, a rágalom is: a kéretlen szókimondástól a becsület sárba tiprásáig. A szókimondásnak is vannak fokozatai. Bár tudjuk, nem minden szó mondható ki, legalábbis nem ott, nem azonnal és nem úgy. A kimondott szó, mérgezett nyílként hatol a másik szívébe, mikor célba talál. De miként a nyíl, úgy a szó is szélt téveszthet, a sértés pedig visszaszáll a sértőre, mert aki kapta, nem dédelgeti keblén, mint egy gyémánt nyakéket, hanem rögvest visszahajítja. Tudj bánni a hazugsággal, akkor majd tudsz bánni az emberekkel is.Tudd a sértést, a rágalmat a maga helyén látni: a nagy lélek nem háborog, nem gáncsol, a nyugalom szelíd derűje hatja át minden napjait.Ha lelked nyugalmat áhít, add meg neki: a dolgokat, melyek kívül vannak, hagyd kívül, hogy szép életet élhess.A dolgok mozdulatlanok, belsődbe engedve te adsz életet nekik. Te döntesz arról: befogadod, vagy kizárod őket. Dönts szíved szerint: aki szeretettel közelít a világ dolgaihoz, mindig jól dönt.

 

Páááááááás:D:D

^-^ :D

2008.09.04. 18:10 | retes | Szólj hozzá!

Címkék: segítség mindenféle boldog

Az ember néha vágjon mindenhez jó pofát, néha meg lázadjon ameddig csak bír. Ennyi asszem. PErsze sose tudhatod mi lesz, így lehet, h ez nem is így van. Persze vannak emberek akikkel bármi is történjé megoldják úgy a dolgot, hogy jobbat hoznak ki a rosszból mint amit a jóból hoztak volna ki. Lényeg, a sponteneitás. Minden helyzetben, és az, h ne essünk pánikba. PErsze ezzel sok esetben elképzelhető, h nem az átgondolható legjobb eredményre jutunk, de ha gyorsan kell cselekedni a kissebb rossz is jobb annál mintha nem tennénk semmit se.

Egyébként az elmúlt napokban vhogy mindennek tudok örülni. Egész jó:D Amit előbb írtam az meg csak úgy jött. Jaj ma olyan jó absztrakt képet láttam egyetemen, annyira tetszett =) szeretem a szép színes absztraktokat. Jókedvre derítenek mindig, és szerintem fantasztikus boldogságot közvetítenek, vagy valami hatalmas érzést amit nem lehet szavakba önteni :D

Ma egyébként segítős napom volt:D De jó volt. Most meg este megyünk Mátéval lightolni egyet a városba:D Lassan már egy hónapja nem láttam:S.. De majd most meg ezután igen:D Max nyáron nem ha megyünk ki USA-ba:D:D:D:D(mert csakazértis!! :D)

 Persze addig még kell tanulgatnom jócskán:D gazdaságot,infot,üzletet meg persze angolt is rendessen:D Meg majd kell a szaknyelvi. Huh, lesz meló de megéri :D:D Tom megint sokat beszélek erről de többek között ez foglalkoztat. Csak lenne már meg az órarendem:D

ÉS a kukát tudja fene:D

"Amikor reggel felkelsz, határozd el, hogy megszépíted egy felebarátod napját."

(Sidney Smith)

Na pás gyerekek:D!!!

 

Most jó:)

2008.09.03. 20:16 | retes | Szólj hozzá!

Most jó kedvem van, és ezt csak azért írom, le h ne mindig ilyen lehangolt szövegeket olvassatok, hanem egy vidám emberét is:D

 

na pápáááááá:)

Lasssan v gyorsan?

2008.09.03. 11:15 | retes | Szólj hozzá!

Igazából a címnek nem sok köze lesz ahhoz amit most írok mert nincs kedvem az életben történő lassúnak vagy gyorsnak érzett dolgokról írni(azért érzett mer ugyebár az idő végtelen).

Tegnapi napom egész tűrhető volt. Bementünk egyetemre, beültünk ilyen előadásra, beszéltek a bsc-ről meg volt tűz és balesetvédelmi fejtágítás is meg nyelvi képzésekről is esett szó. Aztán kb ennyi mert utánna jött az ingyenebéde ami hát nem a leges legjobb volt de azért meg lehetett enni:D.

Norcsi kérte egyébként h írjam le, h milyen volt az első napom tehát így tettem. Egyébként ma meg holnap mégse kell bemenni, majd csak pénteken évnyitóra ami ugyebár a gólyáknak kötelező. De legalább jövőre majd nem lesz az:p.

Ja egyébként meg elegem van vagy lenne itthon sok dologból de már nem érdekel a dolog szval nem is teszem itten közé-szóvá xD... csak röhögök rajta:D xD...

 

Na legyetek jók:D!

Pápusiiiiiiiiiiiiiiiii :DxD

 

Akkor...

2008.08.31. 18:31 | retes | 1 komment

Azthiszem, egy gyerek akkor kezd felnőni, mikor a körülötte élők elfogadják róla ezt a tényt.

Ennek még lenne folytatása is csak az egyenlőre kitörlődött:)

ez pedig azért mert tetszik :)

 

„Aki hajlandó belemerülni abba a mély igazságba, melyet a mesék közölnek velünk, először csak egy mély, csöndes vízfelületet fog látni, amely a saját képét tükrözi vissza; rövidesen azonban felfedezi a mélyben lelke belső zűrzavarát, de meglátja azt is, milyen úton nyerheti el a békét önmagával és a világgal: küzdelmeinknek ugyanis ez a jutalma.”

/ Bruno Bettelheim /

Tudod?

2008.08.30. 20:53 | retes | Szólj hozzá!

Tudod az életben sokszor az az izgalmas vagy éppen rettentően bosszantó, hogy sose tudhatod mit hoz a követkző pillanat. Mikor találkozol egy emberrel aki megváltoztatja az életet vagy éppen csak bizonyos tapasztalatot ad át egy tettével neked. Sokszor várunk valamire vagy valamikre, aztán nem jön el vagy sokkal másként és jobban jön el mint ahogy vártuk. Ahogy mondani szoktam. Érdekes:)

 

Egyébként túl vok a gólyatáboron. Elég jó volt, tetszett, megismertem rengeteg új embert. Így is úgy is. De jó volt. Aztán meglátjuk kivel s hogy lesz a folytatás:)

 MEg sokszor azon filózok, h még fiatal vagyok. Van még időm egyedül. Meg ilyeneken. Ja egyébként jó volt a stand up comedy. Nemtom mért írtam le ezt xD sebaj. De most befejezem:)

 

lassan szétesek, és sálálálállláááááá xD...:plol

na újra from Pécs:p

2008.08.25. 00:23 | retes | Szólj hozzá!

És itthon vok és vége a nyárnak:). Ám holnap még gólyatábr egészen péntekig :pAz azért csak nem lesz rossz:D

És nemtudom:D Olyan vicces az egész xD... Na mind1:D majdcsak lesz valahogy ez az egyetem téma is xD mind1. Csak csinálni kell meg tanulni meg ilyesmik:D Meglátjuk:D PásxD

Megint Balcsiról:P...

2008.08.06. 10:44 | retes | 1 komment

 

Megint balatonról írok, hogy mit és mért azt még pontosan nem tudom.. egyenlőre ez van. Talán majd írás közben rájövök arra, h mit akarok írni. Vagy hogy miről. Elvileg ez blogba megy szóval csak olyat írhatok amit bárkinek elmondanék. Ez viszont most picit nehéz. Vagy érdekes. Vagy fene tudjaJ. Itt áll egy audi A6-os. Nem enyém. Szomszédé. Hogy minek neki ilyen azt mondjuk nem értem. Sztem csak azért mert sok a szülei pénze. Azon kívül semmi xD na de sebaj:D őbaja xD… Még 65% van az akkumban ami azt jelenti, h még 1 órát és 45 percet bírja(elvileg, de gyakorlatilag tovább:P..) . Most elment mindenki. Apa meg Geri is hazamentek. Én meg itt maradtam Anyával meg Zsófival. Mondjuk Apa jön vissza holnap. Én meg megyek el péntek esteJ. Máténál lesz egy kisebb bulika féle és azért megyek haza.

 

Most úgy telefonálgatnék v beszélgetnék egyet vkivel. Pl. Kovival vagy Mátéval egy sör mellett, vagy Norcsival vagy Dórival vagy Tomival vagy nemtom. FuriJ

Picit kéne gyúrni v ilyesmi. Bár lehet nem. Nemtom, mind1. Van ez így aztán késsz xD…

 

JA egyébként megjött a gólyatáboros papír. Együtt lesz az egész közgáznak. Aug. 25-29-én Sikondán. Szerintem csak nem lesz rossz. Vagy legalábbis remélem. (előző mondat tudom, hogy helytelen de nemérdekel). Bélát meg megnézzük hogyan tud repülni. Ez van. Ő tehet róla xD:P…

Múltkor azon gondolkodtam, h milyen jó lehetett 4 évesnek lenni. Gondtalanul, nyugiban, ilyesmik. Most meg itt mindenre nekem kell figyelni, szervezni, stb. Borzalmas xD:P…

 

Gergő szerint egyébként a memoárjaimat írom. Szerintem nem. Szerintem ez szimplán egy napló amit bárki olvashat. Bárki aki tudja a címet. Akárki. Akárhonnan. Akármikor. ÉrdekesJ. Itt ment el két csaj az utcán. Még sose láttam őket. Vajon kik lehetnek? Csak nem besurranó tolvajok? :p Most mg csoszognak megint. Valaki vagy valakik folyton csoszognak. Hopp, most abbamaradt.

De most meg Janiéktól szűrődik át valami zaj. Ki tudja mi lehet xD.. Húú kész krimi itt az élet a Balcsin xD:P…

De legalább kényelmesen ülök itt a hintaágyban. Kinyújtott lábbal. És nem zavar a zajokon meg járkáló embereken kívül semmi sem. Sőt azok se.

Nyugalom van :)

 

NA kitöröltem az sms-eimet. Illetve nem az összeset csak azokat amikre már nem volt szükségem. Sőt tulajdon képpen már az elolvasásuk után sem volt rájuk szükségem. Csak akkor nem töröltem ki őket, hanem csak most:) Általában hetente tartok egy ilyen törlősdit. Nincs szükségem a nem fontos sms-ekre. :) Remélem ezzel senkit se bántottam meg :p.

 

Mellesleg ha valaki kíváncsi és még nem jött volna rá akkor mondom, h igen ezt is offline-ban írom.

 

Télleg nem is monddtam még, h mostanában(elmúlt két nap:P) rejtvényeket fejtettem:D ilyen keresztrejtvényeket. Egyiket gondoltam be is küldöm de még nem küldtem be mert elfelejtettem. Sőt  lehet, h ez így is marad xD:P. Na sebaj :).

 

Valaki csörget egy csipogós wekker órát. Vajon mért csinálja? Jéé, abbahgyta:D Dááájóóóóóóóóó xD.. :P..

 

Katmndu vajon hol van? Most nem jut eszembe. Hmmm, na majd megnézem ha megint eszembejut eme érdekes kérdééééés :p.

 

Egyébként 15-én jön Roliboli megint. Az nem lesz rossz. Az jó lesz :P.. Meg ki tudja még mennyi minden lesz addig. Fene se. Heehhhe. No de ja.

 

Úgygondolom, hogy most már elég sokat írtam, így lassacskán befejezem mert lehet, hogy inkább olvasgatok még vagy a gépen vagy könyvet vagy bemegyek TV-zni vagy nemtom. De a szomszéd gyermekek már nagyon leskelődnek, szóval akár az is lehet, h ők akarnak áthívni megint vmi szarságot játszani. Múltkor mondjuk „szerencsére” beteg voltam és 39fokos lázam volt amikor hívtak így akkor nem kellett mennem:D. De most nemtudom, hogy mit mondanék, ha hívnának. Talán, h egyedül vok itthon, és őriznem kell a házat xD:P. Na mind1. Remélem nem hívnak:).

 

Legyetek jók drágáim:D

 

Pááááááááááásss :D

Sajnálom...

2008.07.27. 01:08 | retes | Szólj hozzá!

Tudjátok, Én a mai magyar generációmban csak azt sajnálom, hogy több órát kell majd röpdösnöm ahhoz, hogy találkozhassak a barátaimmal :s :( .... és ami a még nagyobb baj, hogy a "nagy magyarok" is elismerik, h itt nem lehet vinni sokra.. SAJNOS___ hmmm evvan :S kár pöfff