Hírdetés

Rétes blogja

Rólam, életemről, és mindenről ami valami vagy éppen semmi... Amiket leírok, azok a pillanatnyi hangulatomat tükrözik, tehát nem muszály komolyan venned! És jó ha tudod, hogy hangulatember vagyok:) ___________________________________ 20 idézet az életről... 1. Soha, de soha nem szabad feladni, mert semmi sem biztos és minden lehetséges 2. Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. 3. Élj mindennap úgy mintha az lenne az utolsó 4. Táncolj mintha senki nem látna,énekelj mintha senki nem hallana,álmodj mintha örökké élnél,Élj mintha meghalnál ma. 5. Az ember örökre gyerek marad...csak a játékai változnak! 6. Óvd a jövőd, mert egyszer a múltad lesz! 7. Ne a haláltól félj, hanem a meg nem élt élettől! Nem kell örökké élned, csak ÉLNED kell! 8. Ébredj rá, hogy minden csak addig tart, amíg igazán jó. A vég egy új, jobb jövő kezdete, nem pedig büntetés. 9. Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra, hogy veled töltse. 10. A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz, mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik, igazán hálás legyél érte. 11. Mindig lesznek emberek, akik meg fognak bántani, tehát nem szabad feladnod a hitet! Csak légy óvatos! 12. Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek. 13. Akár kicsike medencébe esik bele valaki, akár a nyílt tengerbe, mindenképpen úsznia kell. 14. A tapasztalat csak egy név, amit hibáinknak adunk 15. ÉLD ÚGY AZ ÉLETED, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED, TUDJ EGY JÓT NEVETNI! 16. Úgy élj ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozzál onnan, ahonnan elmész! 17. Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, aki most vagyok. 18. Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon, és meghalni a röhögéstől 19. A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik 20. Nem tudom mi jön még, de jöjjön akármi, nevetve megyek elébe.

Hát fura...

2008.03.26. 20:01 | retes | 1 komment

Has(háttal nem kezdek mondatot) volt a mai nap is. Egész tűrhető volt. T. nem érdekel. Holnap beszélnem kell I.-vel.. nemsok kedvem van hozzá az az igazság... na de mind1, nem is érdekel és nem is gondolkozok rajta. Elmondom amit aztán késsz. Tesin meg focizgattunk, hát mér rég fociztam(nemszeretek focizni meg a meccseket se nézni túlságossan, segáz).

Ha mindenigaz megjön ezen a héten a spanyolkönyvem:D xD... ha nem akkor nem örülök, de azért mérges emiatt nem leszek. felesleges.

Még 5-öt kell aludnom és mehetek a reptérre. Jeee. Ennek mondjuk konkrétan örülök:D. Kíváncsi leszek a programjainkra:D.. Mer még végüli semmi sem biztos a polgármesteri köszöntőn meg a színházon kívül. De nembaj. Szeretem a meglepetéseket végülis:D Csak ne legyen hideg, azt nagyon nem szeretném, meg azt se h essen(nem ESSZENXD) az eső:D...(mekkora durvaság h az essen az jelent egy várost németül meg, h enni, magyarul pedig azt, hogy esni.. tök durva:D(szval leírva, kimondva nem:D). Meg kéne írnom egy német tételt. Csak attól félek, h ha este 10-kor akarok majd nekiállni akkor megint nem lesz kedvem hozzá. De lehet h megírom akkor. Vagy majd elválik... rábízom a sorsra a dolot:) Nem aggódok a jövőn. És bátran megyek elébe bármi is következzék:D legalábbis nagyon fogok igyekezni:D

na jöjjön egy idézet. (ajánlom T.-nek bár nemolvassa ezt és még 2 hónapig jobb ha nem is olvassa, utánna meg már úgyis mindegy:)):

  “Kétféle beszélgetés van

  Az egyik, amikor mondom a magamét Amikor önmagamat akarom érvényesíteni Szavakkal hatalmat lehet szerezni, olyan világot, amely csakis rólam szól, amelyben én vagyok a fontos: amit én gondolok, én érzek, én élek, én fájok - színjátékot, melyben én vagyok a főszereplő

 

Aki a magáét mondja: egyedül van Olyan világban él, ahol senkinek sincs köze hozzá

  Ennél pontosabban nem lehet elmondani azt a helyzetet, amelyben élünk, s amit úgy is nevezhetünk: a szeretetlenség világa Aki csak mondja a magáét, annak nincs szüksége barát­ra, testvérre, feleségre Csak közönség kell neki

  A másik fajta beszélgetés az, amikor valaki társat keres Ez nagyon ritka”

 

(Müller Péter: Szeretetkönyv)

 

JÓÉJSZAKÁÁÁÁT :D:PxD

A bejegyzés trackback címe:

https://retes.blog.hu/api/trackback/id/tr12398080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neofuture (törölt) 2008.03.26. 23:53:02

Ragadd meg a pillanatot, és írj haiku-t, majd küldd el azonmód a blogodra olvasóidnak sms-ben. Mert most már ez lehetséges, mivel beta-fázisba lépett egy új kiszolgáló-weblap, az SmsTube. Az SmsTube egy kiszolgáló-honlap, a célja háttértámogatás nyújtása olyan felhasználóknak, akik már rendelkeznek saját honlappal vagy bloggal. A honlapon létre lehet hozni egy sms-falat (nevezzük tube-nak), amit egy html-kód segítségével bárki be tud illeszteni a blogjába/honlapjába.
Ez azért hasznos, mert a tube felületén megjelenik minden olyan szöveg, amit az adott felhasználó a megadott telefonszámra küld sms-ben. Így bárki képes a saját honlapját/blogját akár az utcán sétálva vagy a nyaralás alatt is frissíteni. Lásd: www.smstube.hu

Üdv, Neo
süti beállítások módosítása